FOTO: Haos u italijanskom gradiću zbog polugole šankerke

Atraktivna Laura Megi (34) goste u svom kafiću u italijanskom gradiću Banjolo Mela služi izazovno obučena, a ponekad i u toplesu, zbog čega su supruge muževa koji masovno troše pare u njenom kafeu pisale gradonačelnici.
Atraktivna Laura Megi (34) goste u svom kafiću u italijanskom gradiću Banjolo Mela služi izazovno obučena, a ponekad i u toplesu, zbog čega su supruge muževa koji masovno troše pare u njenom kafeu pisale gradonačelnici.

Ova crnka vlasnica je lokala u maloj italijanskoj varošici poslednjih osam godina, ali odnedavno je jednosmerna ulica u kojoj se kafić nalazi blokirana automobilima, a u lokalu retko kad ima slobodnog stola.

"To je nečuveno, i trebalo bi zabraniti takvo ponašanje. Ovo je miran i ugledan grad, a sada smo poznati u celoj zemlji po tome što se barmenka u jednom kafiću ne oblači primereno dok služi piće. Žene iz grada nisu srećne i žalićemo se Savetu", rekla je jedna domaćica gostujući u emisiji lokalne TV stanice.

"Ako muškarci dolaze u kafić, šta ja tu mogu? Znam da sam uznemirila mnoge žene, ali to nije moj problem. Nisam ja kriva što oni žele da dođu u moj kafić na piće", rekla je vlasnica kafea u koji dolaze muškarci iz mesta udaljenih i po 100 kilometara.

Ni gradonačelnica ne pušta muža u Laurin kafe

Gradonačelnica Banjoloa Kristina Almići već je čula žalbe Italijanki. "Primili smo nekoliko žalbi žena na taj bar, i razmatramo šta možemo da uradimo", kaže gradonačelnica.

"U okolini kafića postoji problem sa blokiranjem saobraćaja, otkako je Laura proširila posao. Mi ne možemo da sprečimo ljude da odlaze tamo, i znam da je bar popularan kod muškaraca. Ja lično ne vidim problem sa njenim izgledom i oblačenjem, ali mom suprugu je zabranjeno da ide tamo ", rekla je gradonačelnica.

ž

  • Dejan

    27.02.2012 17:26
    Sramota, ovo nema samo u Srbiji!
  • Sonja

    27.02.2012 11:22
    Sramota, ovo ima samo u Srbiji.
  • mrva

    26.02.2012 09:57
    bravo laura! 10 za dedamrazovsku kombinaciju. uz dobar izgled jos bolji je menadzer! Ljubomorne supruge pogresno resavaju svoj problem

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.