Pljačkale da bi ugradile silikone

One ne pljačkaju da bi se prehranile, one kradu zbog lepote, tačnije kako bi ugradile silikone.
One ne pljačkaju da bi se prehranile, one kradu zbog lepote, tačnije kako bi ugradile silikone.

Pljačkanje bogatih udovica, krađa kreditnih kartica pa čak i pretnja oružjem samo su neki od načina na osnovu kojih je pet žena  "obezbedilo" bujna poprsja.

1. Rejčel Martin: Mlada mama optužena je za krađu 46.000 dolara koje je planirala da iskoristi za liposukciju, ugradnju silikona i izbeljivanje zuba. Martinova je uspela da potroši sav novac na planirane operacije sve do trenutka kada je uhapšena. I onda je lepa otišla u zatvor.

2. U martu, Kristi Hejli (23) optužena je za posedovanje velike količine kanabisa u svom stanu. Kako je rekla u policiji, kanabis je planirala da proda za 16.000 dolara od kojih bi 8.000 iskoristila za ugradnju silikona.

3. Mendi Lorenc (23) opljačkala je trojicu kolega iz banke u kojoj je radila. Preteći im nožem na kraju radnog vremena ukrala im je ukupno 95.000 dolara. Lorencova je imala zakazanu ugradnju silikona posle posla a nije imala novac da plati.

4. Porodični advokat Veronika Hiland (50) opljačkala je bogatu slepu udovicu sa čijim je novcem raspolagala. Za dva meseca od ukradenog novca uspela je da ugradi silikone, kupi nakit i novi auto. Otkrivena je nakon što ju je bolničarka koja čuva udovicu, prijavila.

5. Ivon Pampelon optužena je za krađu kreditnih kartica. Pampelonova je podigla 15.000 dolara sa kartica i pod lažnim imenom na privatnoj klinici ugradila silikone.

  • 05.08.2012 21:37
    Degradacija dostojanstva zarad nametnutih (idiotskih) standarda lepote. Nije mi jasno da su žene toliko glupe i da ne primećuju da sve više liče jedna na drugu posle tih intervencija, sve su "štancovane". Isti (popravljeni) nosevi, ista napumpana usta, iste frizure itd. itd.A dame koje su ovde spomenute su ekstra glupe, ako su mislile da neće biti uhvaćene.
    Razne američke serije koje su bazirane na "totalnom preobražaju" izazivaju želju i potrebu za tim kod žena koje nemaju bog zna šta da ponude svetu sem spoljašnjosti. Žalosno.
  • baršun

    05.08.2012 15:13
    Dati po dve tube silikona svakoj i pustiti žene na slobodu. Pare da vrate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti