Seks vodič za turiste izazvao zgražavanje javnosti

Elektronska knjiga "Age of Consent: A Sex Tourists Guide!" (Uzrast seksualne saglasnosti: Turstički vodič!) Pitera F. Fridmana izazvala je pravo zgaražavanje javnosti, tako da je američka onlajn prodavnica Amazon morala da je povuče iz prodaje.
Elektronska knjiga "Age of Consent: A Sex Tourists Guide!" (Uzrast seksualne saglasnosti: Turstički vodič!) Pitera F. Fridmana izazvala je pravo zgaražavanje javnosti, tako da je američka onlajn prodavnica Amazon morala da je povuče iz prodaje.

U reklami za knjigu piše: "U nekim zemljama je nelegalno da se konzumira vanbračni seks, uz ozbiljne posledice ako vas uhvate. Na drugoj strani, ima mnogo država na ovoj planeti gde je uzrast seksualne saglasnosti 12 ili 13... Ova knjiga od 3,49 dolara će vas držati podalje od zatvora, pa će to možda biti i najvažnijih nekoliko dolara koje će svaki testosteronom ispunjeni putnik da potroši".

Knjiga je bila prodaji od oktobra 2011.

"Protestovali smo i ranije kod Amazona", kazao je Džo Kols, jedan od zvaničnika grupe Love 146 koja se bori protiv zlostavljanja dece. "Tada su uklonili ‘Pedofilski vodič za ljubav i zadovoljstvo’".

Sam sadržaj knjige je zapravo niz spiskova na 18 stranica, sa zemljama razvrstanim po kontinentima i naznačenom uzrastu za seksualnu saglasnost u svakoj. Poslednje dve liste u knjizi su bile "Najnižih 35 na svetu" i "Gde je seks zabranjen".

Pitera F. Fridmana za sada niko nije uspeo da pronađe. On je, inače, autor još tri e-knjige o seksu: "Seks truizam u Bangkoku", "Seks turizam u Pataji" i "Besplatan seks preko veb kamere".

  • nikad nisam bio prevodilac

    07.08.2012 08:29
    Ali ovo što ste vi pokušali da kažete je
    ČIST DILETANTIZAM-pitajte Čedu Jovanovića šta bi to sve značilo u vašem slučaju. Age of Consent bi bilo"Doba prihvatljivosti" i namenjen je "sex turistima" tj. onima koji putuju po svetu radi lova na "piletinu" i ostale perverzije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti