Cenzurisane seksi stjuardese

Niskobudžetna avio kompanija Nok Air sa Tajlanda cenzurisana je od strane tamošnje vlade pošto je objavila seksi kalendar sa modelima magazina Maxim.
Niskobudžetna avio kompanija Nok Air sa Tajlanda cenzurisana je od strane tamošnje vlade pošto je objavila seksi kalendar sa modelima magazina Maxim.

Nok Air je za kalendar odabrao modele u seksi odeći koji su pozirali pored njihovih aviona. Međutim, tamošnji ministar kulture procenio je da takve fotografije vređaju žensko dostojanstvo.

Kompanija je branila kalendar tvrdeći da "granica ukusa nije pređena".

"Poslovi vezani za avio saobraćaj širom sveta smatraju se seksi. Većini naših korisnika se kalendar dopada”, stoji u saopštenju ove kompanije.

Nok Air-u se spočitava i to što za stjuardese bira isključivo mlade devojke.

"Verujemo da naše stjuardese treba da budu mlađe, zato što verujemo da su mlade devojke u ovoj profesiji mnogo posvećenije karijeri i zbog toga i našim mušterijama", kažu oni.

Ministar kulture priznao je da kalendar ne krši nikakve zakone, pa protiv kompanije neće biti nikakvih tužbi.

  • klasicno

    14.02.2013 12:33
    Ko im to zamera, Udruzenje JAT-ovih baba-stjuardesa
  • Novosadjanin

    14.02.2013 08:27
    Zamera im se... ?!
    Zamera im se sto biraju iskljucivo mlade devojke za kalendar.... Jok nego ce slikati babe od 70-80god u kupacem...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti