Mlada se udala za drugog jer je mladoženja kasnio

Jedno venčanje u Indiji završilo se na neočekivani način - pošto je mladoženja uveliko kasnio, nestrpljiva nevesta se udala za drugog.
Jedno venčanje u Indiji završilo se na neočekivani način - pošto je mladoženja uveliko kasnio, nestrpljiva nevesta se udala za drugog.

Venčanje Džamila i Nagme je trebalo da se održi u subotu u 10.30 sati u Muradnagaru, u severoistočnoj državi Utar Pradeš. Ali je dugo čekanje na mladoženju, koji je kasnio više od sedam i po sati, nateralo iznerviranu mladu ženu da promeni plan i da neotesanom mladiću nađe zamenu.

Kada je Džamil konačno stigao na svoje venčanje, njegova zaručnica i njena porodicu nisu krile bes. Čak je i policija morala da interveniše da bi razdvojila zaraćene svatove.

Sve ipak nije bilo izgubljeno za Nagmu koja je bila čvrsto rešena da se uda, pa "kud puklo da puklo". Mlada je rekla sudbonosno "da" drugom mladoženji kojeg su njeni roditelji izabrali u celom tom metežu.

  • Vlada

    27.02.2013 22:26
    ...
    "Kad ja podjoh na Bentbasu..."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.