Zagorčić: Nadam se pobedi u revanšu

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić ocenio je posle meča da je njegov tim danas imao za protivnika odličnu ekipu.
Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić ocenio je posle meča da je njegov tim danas imao za protivnika odličnu ekipu.

On smatra da je rezultat mogao biti i drugačiji, a tome su pre svega doprinele kobne greške njegovih igrača.

- Viktorija zna kako se igraju ovakve utakmice, ima ogromno iskustvo, mi ne. Stvarali su nam puno problema posle prekida, znali smo da će tako biti i bili smo svesni toga, ali nismo uspeli da im pariramo. Podlegli smo pritisku posle prvog gola i greške su nas koštale ovako visokog poraza.

Zagorčić je pomenuo dobar period igre njegovih izabranika u drugom poluvremenu. - Uspeli smo da uspostavimo našu prepoznatljivu pas igru, međutim nismo uspeli da učinimo nešto konkretnije. Pokušali smo da igramo fubal, ali je Viktorija bila odlična. Ulazili smo u dobre situacije, pritisli smo ih, ali nam je nedostajalo samopouzdanje u završnici.

Šef struke crveno-belih je dodao da se nada da će u Novom Sadu ekipa odigrati daleko bolje i ostvariti pobedu. - Nije sramota izgubiti, publika je uživala u dobrom fudbalu, ali na žalost, to su ovog puta bili domaći navijači. Šanse Viktorije za prolaz su sada daleko veće, ali ja čvrsto verujem da ćemo uspeti u revanšu da ostvarimo dobar rezultat. Treba dići glavu, idemo napred, pred nama je još mnogo mečeva, a prvi već protiv Novog Pazara u nedelju - zaključio je Zagorčić.

Od nedavno novi trener Viktorije Karel Krejči kaže da je zadovoljan rezultatom, posebno zbog toga jer nije bilo mnogo vremena za pripremu meča sa Vojvodinom.

- Trudio sam se da igrače za ovaj meč pre sveg psihički pripremim. Naša igra nije bila bez grešaka i ne mislim da nam ovaj rezultat garantuje prolaz u sledeće kolo. Ipak, daje nam dosta nade pred revanš u Novom Sadu.

On je dodao da je zadovoljan postojećim igračkim kadrom i smatra da imaju veliki potencijal i kvalitet.

Revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope između Vojvodine i Viktorije iz Plzena igra se sledećeg četvrtka na Karađorđu s početkom u 20.30h

  • Građanin

    21.08.2015 12:50
    ...
    Voša se sinoć klasično uplašila pobede i prolaza među vrhunske evropske ekipe. Zato, sad kod kuće pun gas bez respekta prema protivniku, na sve ili ništa. ;)
  • Deka

    21.08.2015 12:18
    Cvarkovu...
    U pravu je Cvarkov .. Nije Vojvodina Kabel ! I nije, Kabel ima bolju odbranu! Ovi zadnji u Vojvodini su smesni, srednji red tuzan a napadaci pesposleni... tuga
  • Zoran021

    21.08.2015 09:22
    igra
    Sa ovakvom igrom bez igre,možeš se nadati samo da poraz ne bude veći od 3 gola za protivnika!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport