U prodaji karte za meč Vojvodina - Viktorija

Ulaznice za revanš utakmicu plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope između Vojvodine i Viktorije iz Plzena, od danas su u prodaji.
Ulaznice za revanš utakmicu plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope između Vojvodine i Viktorije iz Plzena, od danas su u prodaji.

Ulaznice za Zapad i Istok mogu da se kupe na centralnoj blagajni Gigstiksa (TC Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12), od 9 do 19.30 časova.

U sredu će se karte za Zapad i Istok prodavati od 12 do 18 časova i na centralnoj blagajni stadiona "Karađorđe". U četvrtak će ulaznice moći da se kupe na centralnoj blagajni stadiona od 10 do 20.30 časova, na blagajni između zapadne i severne tribine (kod kafea "Frends") od 18 do 20 30 časova, kao i na blagajni na istočnoj tribini (kod restorana "Ognjište") i to od 18 časova, pa sve do početka susreta. Ulaznice za Sever prodavaće se isključivo u šopu navijačke grupe Firma, smeštenom na severnoj tribini stadiona, od utorka do četvrtka, od 12 do 20 časova.

Svaki pojedinac može da kupi najviše tri ulaznice i to na maksimalno dva važeća lična dokumenta. Cena pojedinačnih karata iznosi 500 dinara (Zapad), 300 dinara (Istok) i 200 dinara (Sever).

Utakmica se igra u četvrtak od 20.30 časova.

  • @Sale

    25.08.2015 07:40
    Da placaju, zapad ce biti pun. Ako svako povede za fraj dete jasno je da se stvara potencijalno opasna situacija. Zato kupi kartu!
  • Rend

    24.08.2015 23:29
    Nema predaje!
    Ajmo momci udri hrabro bez straha i grcenja pa kud puklo da puklo! Nemate sta da izgubite! Publika pritisak na sudiju,a igraci stiskaj lomi gazi!
  • ns

    24.08.2015 14:33
    ako ovo ikako čitaju naši momci, nije sve gotovo, tekma traje 90 minuta + ,samo korak po korak, ne za gol više nego prvo na neutralizaciju protivnika pa na 1-0, kad to bude a bilo bi poželjno u prvom poluvremenu e ondak novi cilj a to je 2-0, ako do toga dođe ja sam uveren da će protivniku "ući voda u uši" a da će se naši trgnuti i osvestiti, tada i samo tada je 3-0 izvesno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport