Danas Jelen umesto Pilsnera, Česi stigli u Novi Sad

Navijači Viktorije stigli su iz Plzena u Novi Sad danas oko 10 časova sa dva autobusa, kombijem i privatnim prevozom.
Navijači Viktorije stigli su iz Plzena u Novi Sad danas oko 10 časova sa dva autobusa, kombijem i privatnim prevozom.

Prema njihovim rečima, večeras će ih na Karađorđu biti oko 200.

Nekolicinu je reporter portala 021.rs sreo u centru grada, u Zmaj Jovinoj ulici. Srećom, jedan od njih znao je engleski jezik.

- Karte smo kupili još u Plzenu. Mislim da je Vojvodina dobra ekipa, ali je Plzen bolji, i mislim da će nam pobeda kod kuće od tri gola razlike biti dovoljna da večeras prođemo u Ligu Evrope. Što se rezultata tiče, dobijamo i večeras sa 3:0 - rekao je za 021 jedan od Čeha. Drugu grupu navijača sreli smo blizu Dunavskog parka, a i oni smatraju da Vojvodina ne može do preokreta i da će Viktorija ove godine igrati Ligu Evrope.

Plzen je poznat kao mesto u kojem se proizvodi jedno od najboljih piva na svetu - Pilsner ulker. Čim su pristigli, gosti iz Češke su odlučili da probaju ovdašnje.

- Pivo vam je jako dobro, ali mislim da Češka ima najbolje pivo na svetu. Novi Sad je jako lep grad, jako je sličan Plzenu, ali u Plzenu ima mnogo više ljudi - prvi su utisci ovih navijača-turista o centru Novog Sada.

Utakmica Vojvodina - Plzen počinje u 20.30h.
  • 27.08.2015 15:59
    "mala razlika"
    u urquelu nema kukuruznog griza

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport