Odložen meč Jagodina - Vojvodina 23. septembra

Zaostali susret 6. kola Superlige između fudbalera Jagodine i Vojvodine, koji je do sada dva puta odlagan, biće odigran 23. septembra, baš kao i duel  Partizan - Rad.
Zaostali susret 6. kola Superlige između fudbalera Jagodine i Vojvodine, koji je do sada dva puta odlagan, biće odigran 23. septembra, baš kao i duel Partizan - Rad.

Mečevi su bili odloženi 16. avgusta zbog obaveza Vojvodine i Partizana u evropskim kvalifikacijama, a potom i 9. septembra zbog poziva igračima crveno-belih i crno-belih u reprezentativne selekcije.

Vojvodina narednu utakmicu u prvenstvu igra u nedelju 13. septembra protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca i to na Karađorđu s početkom u 19 časova.

Ulaznice, po ceni od 300 dinara (Zapad), 200 (Istok) i 100 dinara (Sever), naći će se u prodaji na dan odigravanja susreta na centralnoj blagajni stadiona. Karte za severnu tribinu po ceni od 100 dinara prodavaće se samo u prodavnici navijačke grupe "Firma" koja se nalazi na severnoj tribini.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.