Voša dočekuje "Real sa Nišave"

Fudbaleri Vojvodine danas od 15 časova dočekuju Radnički iz Niša u 14. kolu Superlige Srbije.
Fudbaleri Vojvodine danas dočekuju Radnički iz Niša u 14. kolu Superlige Srbije.

 

U prošlom kolu su Novosađani pobedili OFK Beograd, a sada imaju novu šansu da poprave bodovni saldo protiv "Reala sa Nišave", ali i igru koja u nekoliko prethodnih utakmica nije na zavidnom nivou.

Trener crveno-belih Zlatomir Zagorčić rekao je da će na teren izvesti tim koji je pobedio Sampdoriju i Partizan, tako da možemo da očekujemo Vojvodinu u svom najjačem sastavu.

- Radnički je ekipa koja prima malo golova, ali ih teško i postiže. To je disciplinovan tim, koja zna dobro da se brani, a u napadu su posebno opasni iz polukontre i kontre, kao i iz prekida, i na to ćemo morati dobro da obratimo pažnju. Rekao sam da ćemo uvek igrati ofanzivan fudbal, na gol više, i tu se ništa nije promenilo. Što se tiče rezultata Radničkog protiv timova koji su igrali u Evropi, to me ne dotiče previše - rekao je Zagorčić.

Vojvodina trenutno zauzima 6. mesto sa 20 osvojenih bodova. Utakmica počinje u 15 časova na "Karađorđu".

  • Meraklija jug

    17.10.2015 11:58
    Neka pobedi bolji, ja ću svakako pevati:

    Radnički znaj, da tebe ludo volim ja,
    pobedu nam sada daj, ceo svet neka znaaaaa...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.