Vojvodina na iskušenju u Lazarevcu u Kupu Srbije

Fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Kolubare iz Lazarevca u šesnaestini finala Kupa Srbije.
Fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Kolubare iz Lazarevca u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Vojvodina ne bi trebalo da ima većih problema sa ekipom iz Lazarevca i ovo je odlična prilika da se prekine serija od tri utakmice bez pobede.

Trenutni vršilac dužnosti šefa stručnog štaba Goran Šaula kaže da ima dosta kadrovskih problema u ekipi. Povređen je Nino Puškarić, a Miljan Mrdaković i dalje ima problema sa leđima. Prehladio se i Danilo Sekulić, dok Marko Kordić i Jovica Vasilić takođe neće nastupiti.

- Milan Kosanović i ja smo zajedno gledali poslednju utakmicu Kolubare protiv Slobode i mogu da kažem da mesto koje oni zauzimaju na tabeli Prve lige nije realan odraz kvaliteta tog tima. U svom sastavu imaju dosta iskusnih igrača koji su prethodno igrali u Superligi i to su fudbaleri koje vole i znaju da igraju fudbal. Samim tim, naspram sebe ćemo imati ozbiljnog protivnika. Mi smo u ritmu sreda - subota, pa ćemo morati malo da razmišljamo i o igračima koji su do sada odigrali veliki broj utakmica, a neke od njih ćemo, uslovno rečeno, morati da žrtvujemo. Ipak, sastavićemo dobar tim, koji će izaći na teren sa ciljem da odigra dobro, zabeleži pobedu i plasira se u osminu finala. Teren će biti izvanredan, tako da ćemo imati sve uslove da pružimo dobru partiju - rekao je Šaula.

Utakmica se igra od 13 časova u Lazarevcu. U slučaju nerešenog ishoda, odmah se izvode penali.

Ostali parovi 1/16 finala kupa: Bačka - Crvena zvezda, Sinđelić - Partizan, ČSK - Borac, BSK Borča - Mladost, Novi Pazar - Javor, Zemun - Spartak, Proleter - Jagodina, Moravac - Napredak, Loznica - Radnički Niš, Sloga - Voždovac, Mokra Gora - Čukarički, Radnik - Donji Srem, Inđija -  Rad, Bežanija - Radnički Kragujevac i Metalac - OFK Beograd.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.