Vojvodina dočekuje Radnik, pobeda za izlaz iz krize

Fudbaleri Vojvodine danas na "Karađorđu" dočekuju Radnik iz Surdulice u 17. kolu Superlige.
Fudbaleri Vojvodine danas na "Karađorđu" dočekuju Radnik iz Surdulice u 17. kolu Superlige.

Vojvodina ni nakon promene trenera nije uspela da se trgne iz letargije u kojoj se nalazi, a na ovoj utakmici ekipu će sa klupe voditi Milan Kosanović, dok će mu pomoćnik biti Goran Šaula, zbog toga što nema pro licencu.

Novosađani su u prošlom kolu remizirali sa Čukaričkim u gostima, a osim što su srećno osvojili bod, ponovili su lošu igru iz prethodnog perioda. Priliku da to poprave imaće danas pred svojim navijačima.

Kosanović se slaže sa činjenicom da je igra u prošlom periodu bila veoma loša.

- Posle četiri gostovanja koja smo imali u prethodne tri nedelje, sutra ćemo ponovo igrati pred našim navijačima, koji nisu zadovoljni partijama koje pružamo u poslednje vreme. Očekujem da sutra pružimo jednu dobru i kvalitetnu partiju i da svi oni koji dođu da nas podrže konačno zadovoljni napuste stadion. Vojvodina na svakoj utakmici mora da ide na pobedu, jer je jedan od najvećih klubova u Srbiji i samim tim mora da razmišlja o najvećim dometima - rekao je Kosanović i dodao da za Vojvodinu i danas igraju isti igrači koje su letos svi hvalili, ali da je na stručnom štabu da iz njih izvuče maksimum.

Utakmica na "Karađorđu" počinje u 18 časova.

  • ALUMNI

    05.11.2015 14:32
    GOL, GOL, GOL
    je sve što meni treba,

    GOL, GOL, GOL,

    pa da letimo do neba....... :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.