SEHA: Meškov dva od dva na mini turneji u Novom Sadu

Rukometaši Vojvodine poraženi su od Meškova iz Bresta rezultatom 32:22 u okviru 10. kola SEHA lige na Slanoj Bari.

Rukometaši Vojvodine poraženi su od Meškova iz Bresta rezultatom 32:22 u okviru 10. kola SEHA lige na Slanoj Bari.

Najefikasniji igrač u domaćoj ekipi bio je Aleksandar Gugleta sa sedam postignutih golova, dok je za goste devet golova postigao ujedno i najbolji igrač na današnjoj utakmici Simon Razgor.

Ekipa Nikole Markovića je na početku igrala egal utakmicu sa Belorusima. Držali su se dobro Novosađani na domaćem terenu, ali deset minuta pred kraj prvog dela igre su gosti uspeli da naprave mini seriju od 5:0 i tako se rezultatski odlepe.

Simon Razgor je sa tri gola doprineo ovoj seriji, koja je bila ključna pred kraj poluvremena.

U nastavku Vojvodina nije mogla da uhvati rezultatski priključak, a da bude još gore, opet su Belorusi ponovili dobar period igre sa pet postignutih golova bez ijednog primljenog.

To je bilo dovoljno da rutinski privedu utakmicu kraju, i drugi put u roku od dva dana savladaju novosadsku ekipu, prethodno su slavili u okviru Lige šampiona na Spensu.

Vojvodina je ovim porazom ostala na pet osvojenih bodova i nalazi se na devetom mestu od ukupno 11 učesnika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.