LŠ: Odbojkaši Vojvodine na teškom gostovanju Modeni

Odbojkaši Vojvodine večeras igraju u gostima protiv italijanske Modene u 3. kolu F grupe Lige šampiona.
Odbojkaši Vojvodine večeras igraju u gostima protiv italijanske Modene u 3. kolu F grupe Lige šampiona.

Novosađani su u prethodnoj utakmici u Ligi šampiona neočekivano lako slavili protiv ACH Ljubljane, bez izgubljenog seta. Sada je pred njima veliki izazov jer je Modena najbolja ekipa u grupi, ali i ekipa koja će se boriti za samu završnicu ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona.

Trener crveno-belih Strahinja Kozić rekao je da je uvek lepo i lako pripremati se za baš ovakve duele.

- Mi ćemo pružiti ono što najbolje znamo i umemo. Potrudićemo se i dati sve od sebe, a da li će to biti dovoljno za nešto više videćemo u Italiji. Sa nama neće biti Borislav Petrović, ali se nadam da će se uskoro vratiti u trenažni proces - rekao je Kozić.

Utakmica počinje u 20:30 časova sa direktnim prenosom na Sport klubu i na Laola.tv.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.