LŠ: Modena prejaka za Vojvodinu

Odbojkaši Vojvodine poraženi su na gostovanju italijanskoj Modeni sa 3:0 po setovima u trećem kolu F grupe Lige šampiona.
Odbojkaši Vojvodine poraženi su na gostovanju italijanskoj Modeni sa 3:0 po setovima u trećem kolu F grupe Lige šampiona.

Modena je večeras opravdala ulogu favorita protiv ekipe iz Novog Sada i rutinski je slavila pred domaćom publikom. Ne treba trošiti mnogo reči o kvalitetu ekipe koja ima igrače vrhunskog kalibra, a takođe nastupaju i dva naša internacionalca, Miloš Nikić i Nemanja Petrić.

Prvi set su Italijani dobili više nego ubedljivo rezultatom 25:6, što je pokazatelj o kakvoj se ekipi radi. Kozićeva ekipa je u utakmicu ušla stegnuto, sa previše respekta prema protivniku, što se odrazilo na njihovu igru.

U drugom setu je Vojvodina uspela da osvoji dvocifren broj poena, pokušali su crveno-beli da se nadigravaju sa Modenom pa je set završen rezultatom 25:14.

U poslednjem, trećem setu, Vojvodina je dodala gas i povela u ranoj fazi. Nisu uspeli da održe početni tempo Novosađani, pa su Italijani brzo preokrenuli rezultat u svoju korist. Međutim, imali su crveno-beli aktivan rezultat tokom celog seta, ali ne i dovoljno snage i skoncentrisanosti da prvi stignu do 25. Rezultatski najneizvesniji set završen je sa 27:25 u korist Modene.

Iako su ubedljivo poraženi, ovakve utakmice i gostovanja će mnogo značiti ekipi Vojvodine, pogotovo poslednji set u kom su crveno-beli videli da mogu da igraju sa svakom ekipom. Narednu utakmicu u Ligi šampiona Vojvodina igra upravo protiv Modene 15. decembra na Spensu.

Tabela: Modena 9, Gdanjsk 6, Vojvodina 3, ACH Bled 0.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.