Vojvodina sa imperativom pobede putuje u Bačku Palanku

Danas se u Bačkoj Palanci igra meč 18. kola Supelige uzmeđu Bačke i Vojvodine.
Vojvodina sa imperativom pobede putuje u Bačku Palanku
Foto: 021.rs

Oba tima žele pobedu, Vojvodina zbog što bolje pozicije pred plej-of, Bačkopalančani jer žele da se što dalje odmaknu od pozicija koje vode u niži rang.

Prethodna tri susreta sa Bačkom crveno-beli su dobili minimalnim rezultatom, pa šef stručnog štaba Vladimir Buač očekuje težak duel i danas.

- Ono što nam nedostaje tokom čitave sezone jeste realizacija i to moramo da poboljšamo, odnosno da dolazimo sa većim brojem igrača u završnicu i ukoliko bude tako, verujem da ćemo se u Novi Sad vratiti sa tri osvojena boda. Do kraja polusezone, cilj nam je da budemo što bolji i pokušamo da pobedimo na svakoj preostaloj utakmici. Usled raznih okolnosti, teško je postavljati bilo kakve konkretne ciljeve i zato igračima ništa ne stavljam pod "moranje", ali je moj osnovni zahtev da daju sve od sebe - kaže Buač.

Utakmica između OFK Bačke i Vojvodine počinje u 13 časova.

Fudbaleri Borca i Voždovca odigrali su juče bez golova, a ostali parovi su: Mačva - Javor, Rad - Mladost, Radnik - Napredak, Radnički - Zemun, Čukarički - Crvena zvezda i Partizan - Spartak.

  • Ale

    25.11.2017 13:34
    Evo skupilo se još troje samnom i krećemo. Taxista je sve vreme na stanici medju ljudima grickalicom i turpijom sredjivao crno ispod noktiju.
  • Prenta

    25.11.2017 08:54
    Stingara
    Očekujem vas posle utakmice da slavimo pobedu ! Srećno
  • Mostarac

    24.11.2017 22:40
    Moto klub
    Moje motoraši i ja idemo u B. Palanku po 3 boda trezni bez kapi alkohola da bodrimo naš klub ali ako pobedimo popiću bar 7-8 velikih točenih u mom omiljenom pabu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport