Vojvodina u polufinalu kupa posle penala

Fudbaleri Vojvodine prošli su u polufinale Kupa Srbije, nakon što su na gostovanju u Subotici pobedili ekipu Spartaka rezultatom 5:3 nakon izvođenja jedanaesteraca.
Fudbaleri Vojvodine prošli su u polufinale Kupa Srbije, nakon što su na gostovanju u Subotici pobedili ekipu Spartaka rezultatom 5:3 nakon izvođenja jedanaesteraca.

U regularnom delu meča bilo je 1:1. Subotičani su poveli u 31. minutu golom Puškarića, a izjednačujući pogodak za Novosađane dao je u 89. minutu Abubakar Oumaru. Pri izvođenju jedanaesteraca, bolja je bila Vojvodina, čiji su igrači postigli svih pet pogodaka.

U polufinale je prošla i Jagodina nakon pobede protiv Rada 1:0, kao i Javor iz Ivanjice koji je boljim izvođenjem penala pobedio Borac iz Čačka rezultatom 5:4, a u regularnom delu meča nije bilo golova.

U poslednjoj utakmici četvrtfinala Crvena Zvezda igra protiv OFK Beograda na Marakani u 16 časova.

Polufinalni parovi biće naknadno određeni žrebom. (V. K.)

  • jan chi

    22.11.2012 10:30
    jedan po jedan
    Gol po gol i Vosa ce osvojiti i kup i prvenstvo!
  • paolo

    22.11.2012 04:30
    @ steva
    Da li si ovo sam smislio ili ti je pomogao neko ko ima mozak?
  • reflektori

    21.11.2012 23:46
    sijaj sijaj
    ...pa mora neko da otplati ulaganja..da se malo vrati parica hehe...Jagodina-Vosa finale ako neko jos u medjuvremenu nesto ne ulozi pa da se i njima mora malo dodvoriti..sumnjam da ofk ili javor mogu skupiti pare za reflektore...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.