Odbojkaši Vojvodine danas u Mladenovcu

Odbojkaši Vojvodine u utorak u 20 časova igraju utakmicu osmine finala Kupa Srbije u Mladenovcu, protiv istoimene ekipe.

Odbojkaši Vojvodine u utorak u 20 časova igraju utakmicu osmine finala Kupa Srbije u Mladenovcu, protiv istoimene ekipe.

U ovoj fazi Kupa nema revanš mečeva, što znači da će o plasmanu u četvrtfinale odlučivati samo jedna utakmica na terenu slabije rangiranih ekipa.

Vojvodina brani trofej osvojen prošle sezone, ali će joj ovoga puta borba za pehar biti daleko teža, sa mladim timom. Novosađani znaju da u Mladenovcu moraju igrati potpuno angažovano, budno i precizno, te da ne smeju rivalu, autsajderu na papiru, dozvoliti da se razmaše.

"To nije naivna ekipa. Mladenovčani mogu dobro da igraju, mladi su, ali imaju dva-tri iskusna igrača. U svakom slučaju, mi moramo pristupiti meču maksimalno mobilisano i odgovorno i igrati angažovano i uporno od prvog do poslednjeg poena", rekao je trener Nikola Salatić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.