MMA spektakl na Spensu ipak bez Džefa Monsona

Ultimat fajt superstar Džef Monson neće nastupiti na subotnjem spektaklu "Serbian Battle Championship", jer je na nedavno održanoj borbi u Južnoj Koreji protiv Kang Dong Goka teško povredio oko.
Ultimat fajt superstar Džef Monson neće nastupiti na subotnjem spektaklu "Serbian Battle Championship", jer je na nedavno održanoj borbi u Južnoj Koreji protiv Kang Dong Goka teško povredio oko.

U zvaničnom dopisu poslatom organizatorima, legendarni Amerikanac se izvinio zbo nemogućnosti da dođe u Novi Sad, dodavši da je povreda tako teška da postoji realna mogućnost da ostane bez oka. Gojko Ćulibrk iz "Family fight team-a" kaže za 021 da je organizatorima žao što "Snežni čovek" ne može da dođe na Spens da podrži novosadske borce.

"Mi smo želeli da se barem pojavi, ali povrede se u ovom sportu dešavaju i nismo mogli ništa da učinimo povodom toga. Spektakl će, u svakom slučaju, biti održan, i Novosađani će moći da uživaju u sjajnim borbama, navodi on.

Zamena za Monsona je pronađena, tako da će ljubitelji mešanih borilačkih veština na Spensu moći da vide devet borbi, šest uvodnih i tri glavna meča. Za titulu će se boriti domaći borci poput Bojana i Damira Mihajlovića. Relje Strezoskog, Bojana Veličkovića i Denisa Stojnića. (M.S. - miodrag@021.rs)

  • 2fight

    03.12.2012 13:31
    monson
    http://www.youtube.com/watch?v=QrQdMyhum44
  • 01.12.2012 11:34
    exspres, sinteticki potaknuto
    steroidi, nasilnistvo, kriminal, bolnica, zatvor, grobna parcela...izvolite ako ste toliko ocajni i bas nemate sta da izgubite - podjite tim putem
  • 01.12.2012 11:18
    Autohton
    Ahaaaha,klasicna navlakusha-prevara u pretprodaji!Trebali su reklamirati da ce i Putin sedeti u svecanoj lozhi,phe..((

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.