Mađarski navijači odustali od dolaska na rukometno prvenstvo

Direktor Evropskog prvenstva rukometašica Zoran Stanojević izjavio je danas da je 1.800 navijača iz Mađarske odustalo od dolaska u Novi Sad iako imaju uredno kupljene ulaznice.
Direktor Evropskog prvenstva rukometašica Zoran Stanojević izjavio je danas da je 1.800 navijača iz Mađarske odustalo od dolaska u Novi Sad iako imaju uredno kupljene ulaznice.

To je bio odgovor Stanojevića na novinarsko pitanje zašto je na tribinama velike dvorane Spensa izuzetno mali broj gledalaca, a uoči prvenstva je rečeno da je prodato 70 odsto ulaznica.

Stanojević je dodao da su mađarski navijači na informaciju da ne dolaze u Novi Sad od organizatora dobili odgovor da im novac neće biti vraćen, na šta su oni, kako je rekao, kazali da su upoznati sa tim.

Utakmicu ženskih rukometnih reprezentacija Mađarske i Hrvatske sinoć je u velikoj dvorani Spensa pratilo oko 1.000 mađarskih navijača, a očekuje se da će isti broj biti i na večerašnjem meču njihove reprezentacije sa selekcijom Nemačke.

  • deniy

    06.12.2012 17:52
    z
    bravo nikola jedino tako
  • paolo

    06.12.2012 07:30
    ...
    Kakvi smo i ne cudi me sto niko nece da nam dodje...
  • panonius

    05.12.2012 23:41
    stanojeviću
    stanojeviću care , care , rasteraj ih ih već jednom !!!! koji će nam ku ac neki strani gledaoci !????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.