Odbojkaši Vojvodine izgubili od Radničkog

Odbojkaši Radničkog pobedili su Vojvodinu rezultatom 3:0 u derbiju 10. kola Superlige.
Odbojkaši Radničkog pobedili su Vojvodinu rezultatom 3:0 u derbiju 10. kola Superlige.

Po setovima rezultat je glasio 25:18, 25:19, 25:21.

Motivisanim domaćinima time je posao samo bio olakšan, jer crveno-beli nisu pružili ni 50 odsto svojih mogućnosti. Najbolji u pobedničkom timu bio je Vladimir Čedić sa 19 osvojenih poena, dok su se kod Novosađana istakli Branko Roljić i Dražen Luburić sa po osam poena.

Posle 10 odigranih kola Zvezda je jedini neporaženi tim, Vojvodina je trenutno šesta sa 15 osvojenih bodova. U narednom kolu Novosađani će ugostiti Ribnicu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.