Smenjena cela uprava FK Vojvodina

Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina smenio je generalnog sekretara kluba Radisava Rabrenovića i sportskog direktora Miodraga Pantelića.
Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da je Upravni odbor smenio generalnog sekretara kluba Radisava Rabrenovića i sportskog direktora Miodraga Pantelića.

Kako se navodi na sajtu kluba, na sednici održanoj 16. decembra smenjeni su i direktor marketinga Petar Nikolić i portparolka Ivana Smiljanić.

Novosadski superligaš će uskoro raspisati konkurs za novog direktora. Vojvodina je saopštila i da će do izbora novog generalnog sekretara tu funkciju obavljati Rabrenović.

Za sada nije poznat razlog kolektivne smene.

Fudbaleri Vojvodine su prvi deo takmičenja u Superligi završili na četvrtom mestu sa devet bodova manje od vodećeg Partizana. Novosađani su jesenji deo prvenstva obeležili izuzetno neefikasnim mečevima, u 15. kola postigli su 13 golova, a primili samo sedam. Od Partizana su poraženi u Novom Sadu sa 3:0, ali su istim rezultatom savladali u Beogradu Crvenu zvezdu, u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata.

Vojvodina se plasirala u polufinale Kupa, iz kog su eliminisani beogradski "večiti". U borbi za finale odigraće dvomeč sa OFK Beogradom.

  • Vojvodinas

    20.12.2012 13:25
    Neadekvatan naslov
    Koja bre uprava, ovo su bili Batini kuriri za vezu i zamenjivali su njegove sestrice. Vi ste svojevremeno napisali da ih ima 24. Kad ce on konacno otici u cirkus da glumi klovna, a ne da zasmejava celu Srbiju, kao onomad na SOS kanalu. Rabrenovic je smenjen, ali ce i dalje obavljatri funkciju (ha, ha, ha...)
  • poljubisa

    20.12.2012 12:59
    ...
    Cabric?
  • paolo

    20.12.2012 12:36
    ..
    Šlihtaj se sa crns i ubicama, navijaj za fk ns...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.