Vignjević otpisao devetoricu fudbalera Vojvodine

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević otpisao je čak devetoricu igrača koji će biti slobodni da pronađu novi klub do kraja zimskog prelaznog roka.
Trener Vojvodine Nebojša Vignjević otpisao je čak devetoricu igrača koji će biti slobodni da pronađu novi klub do kraja zimskog prelaznog roka.


Iz tabora Novosađana poručuju da će klub u narednom periodu dati sve od sebe kako bi tim igračima pronašao odgovarajući angažman. Na transfer listi nalaze se dvojica golmana i sedmorica igrača - Aleksandar Kesić, Stefan Mijatović, Petar Škuletić, Vladimir Branković, Dejan Karan, Nemanja Bilbija, Antvi Jao, Seržinjo Grin i Šaleta Kordić.

Trener Vignjević trenutno na raspolaganju ima 18 igrača i trojicu golmana. Prema njegovim rečima, u klub će stići još jedan ili dvojica igrača u zavisnosti šta će se dogoditi sa kapitenom Vulićevićem, kojem je istekao ugovor, ali i Branislavom Trajkovićem i Abubakarom, koji bi takođe mogli da napuste klub u slučaju prave ponude.

"Još ne mogu da kažem ništa konkretno o tome da li ću napustiti klub. Čekam vesti od menadžera, verujem da će se do kraja sedmice znati nešto konkretnije. Istina je da postoji interesovanje dva kineska kluba", izjavio je Abubakar.

Golman Nemanja Supić i vezista Naemeka Ađuru produžili su svoje ugovore sa Vojvodinom do leta 2014. godine.

Vojvodina će u sredu, 23. januara u 13h odigrati i prvi kontrolni meč, a protivnik će biti novosadski Indeks. Do polaska u tursku Antaliju, Novosađani će odigrati još jednu utakmicu, 30. januara protiv beogradskog Voždovca.

  • Ćevara

    22.01.2013 12:42
    Meni žao..
    Škuletinja... a baš je bio dobar, imao divnu komunikaciju sa navijačima. Kao deo srca da nam otkidate...
  • paolo

    22.01.2013 09:39
    !
    Hvala Bogu , ode Bilbija!!!
    Taj vrsni napadac je za tri godine dao 1(jedan) gol.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.