Voša odnela bodove iz Kragujevca

Da je plasman u Jadransku ligu realan cilj pokazali su košarkaši Vojvodine večeras u Kragujevcu gde su u poslednjem susretu 5. kola Superlige savladali Radnički sa ubedljivih 79:64.

Da je plasman u Jadransku ligu realan cilj pokazali su košarkaši Vojvodine večeras u Kragujevcu gde su u poslednjem susretu 5. kola Superlige savladali Radnički sa ubedljivih 79:64.

Prva četvrtina nije nagoveštavala ovakav ishod, obzirom da je Radnički imao blagu prednost, ali je u drugoj deonici Vojvodina uhvatila priključak i na poluvreme otišla nerešenim rezultatom - 42:42.

Potpuni pad u igri Kragujevčana dogodio se u drugom poluvremenu. Vojvodina je došla do vođstva i do kraja meča ga činila sve ubedljivijim, do konačnih plus 15. Kalinić i Zeković predvodili su Vojvodinu sa po 17 poena, dok je u redovima Kragujevčana jedini zapažen Miloš Borisov sa 16.

Novosađanima je ovo već četvrta pobeda u prvih pet kola i sada sa Mega vizurom dele drugu poziciju iza neporaženog Partizana, dok je Radnički posle trećeg neuspeha ostao tek na petom mestu na tabeli.
Naredni meč Novosađani igraju u petak na Slanoj bari protiv Mega vizure.

  • UXY

    15.04.2013 20:33
    TOOO!!!!!!!!!
    Svaka cast momci!!! Samo napred
  • Huncut

    15.04.2013 20:18
    Bravo momci, Vosa u srcu ! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.