Škuletić u nadoknadi doneo pobedu Voši protiv Spartaka

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su večeras na stadionu "Karađorđe" prvu ovosezonsku pobedu u prvenstvu, savladavši ekipu Spartaka iz Subotice u trećem kolu Superlige Srbije rezultatom 1:0.
Fudbaleri Vojvodine ostvarili su večeras na stadionu "Karađorđe" prvu ovosezonsku pobedu u prvenstvu, savladavši ekipu Spartaka iz Subotice u trećem kolu Superlige Srbije rezultatom 1:0.

Strelac jedinog gola na meču bio je Petar Škuletić u trećem minutu sudijske nadoknade.

U utakmici u kojoj nije bilo mnogo prilika, Novosađani su ipak uspeli da trijumfuju, iako se do samog kraja meča činilo da će ovo biti treći uzastopni remi u prvenstvu za ekipu Marka Nikolića.

Najbolju šansu u prvom delu igre propustio je pred sam kraj poluvremena Simon Vukčević, čiji je šut sa desetak metara odbranio gostujući golman, a Vošin napadač nije uspeo da iskoristi odbijenu loptu i zatrese mrežu.

Na najzanimljiviji i najvažniji trenutak meča čekalo se 93 minuta, a glavni akteri bili su Gaćinović, koji je sa levog boka asistirao Škuletiću, koji je odlično zahvatio loptu i poslao je u suprotan ugao protivničkog gola

Ovom pobedom Vojvodina se domogla petog mesta na tabeli i ima isto toliko bodova. Ispred novosadskih crveno-belih, na tabeli se nalaze Crvena zvezda sa šest, Radnički iz Niša i Partizan sa po sedam i Čukarički koji je osvojio devet bodova.

U ostalim mečevima trećeg kola Superlige postignuti su sledeći rezultati: Rad - Radnički Niš 0:2, Sloboda Užice - Novi Pazar 0:0, OFK Beograd - Čukarički 1:2, Javor - Voždovac 0:2, Napredak - Crvena zvezda 0:1, Jagodina - Donji Srem 2:0, Partizan - Radnički Kragujevac 5:1.

U sledećem kolu, fudbaleri Vojvodine gostovaće upravo ekipi Čukaričkog koji je jedini tim sa maksimalnim učinkom na startu prvenstva.

Vojvodina se nakon večerašnjeg meča okreće obavezama u plej ofu za Ligu Evrope i istorijskoj, kako je mnogi nazivaju, utakmici sa moldavskim Šerifom. U prvom meču koji je u četvrtak odigran u Novom Sadu, rezultat je bio 1:1. Revanš je na programu u četvrtak, a realizacija TV prenosa ove utakmice još uvek je neizvesna.

  • paolo

    26.08.2013 13:02
    @nikola
    Probaj da nadjes devojku...ili decka.
    Da li te otac nije voleo kad si bio mali?
  • NS65

    26.08.2013 12:51
    @nikola
    Nikola, i latinicom i ćirilicom pišeš nebuloze...
  • Никола

    26.08.2013 08:58
    ћири БУ хе хе хе ћири БА
    само у јави и то по вама
    болан БУ, болан БА, пуна оваца ливада
    СМЕШНИ СТЕ!!!
    Можда да појачате струку у управи, сада када оде Воле, обзиром да вам прелива кадар из црвене у црно белу боју, а на крају, ипак он има пуно искуства у фудбалу, а и долази из Монтенегра, шта фали.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.