Vojvodina optimistična pred susret s Čukaričkim

FK Vojvodina će, nakon zaustavljanja na korak od plasmana u Ligu Evrope, u četvrtom kolu Superlige gostovati trenutnom lideru na tabeli, ekipi Čukaričkog.
FK Vojvodina će, nakon zaustavljanja na korak od plasmana u Ligu Evrope, u četvrtom kolu Superlige gostovati trenutnom lideru na tabeli, ekipi Čukaričkog.

"Čukarički je tim sa sve tri pobede u dosadašnjem toku prvenstva. Klub koji je verovatno finansijski najstabilniji u Srbiji, sa modernizovanom infrastrukturom i velikom motivacijom igrača i uprave. To je skup kvalitetnih fudbalera koji igraju par sezona zajedno. U prelaznom roku pojačali su se sa nekoliko iskusnijih igrača i napravili zaista dobar tim. Prema onome što saznajem iz medija, oni očekuju pobedu protiv nas ali sam siguran da se o pitanju konačnog pobednika i mi pitamo", rekao je trener FK Vojvodine Marko Nikolić.

On je istakao da je siguran da će fudbaleri Vojvodine dati sve od sebe da na ovoj utakmici pokažu i ponove sve ono što ih je krasilo u prethodnih 11 takmičarskih susreta.

"Kadrovska situacija je povoljna, izuzimajući povredu Škuletića zbog koje je ranije napustio teren u Moldaviji. Radi se o udarcu u vratni deo kičme, međutim kako stvari stoje, vrlo je izvesno da će se naš napadač do sutra oporaviti pa će verovatno i on konkurisati za sastav", rekao je Nikolić.

Napadač Vojvodine Andrija Kaluđerović uveren je da je ekipa za koju nastupa bolja od Čukaričkog.

"Evropska epizoda nije po nas završena onako kako smo priželjkivali. Moramo ići dalje jer smo profesionalci i nema vremena za jadikovke. Pred nama je utakmica sa Čukaričkim koji je u prva tri kola postigao maksimalan učinak. Siguran sam da smo bolja ekipa od njih i nadam se pobedi", rekao je Kaluđerović.

Vojvodina se sa Čukaričkim sastaje na Banovom brdu u nedelju od 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.