Jagoš Vuković novo pojačanje Vojvodine

Jagoš Vuković, nekadašnji reprezentativac Srbije, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

Jagoš Vuković, nekadašnji reprezentativac Srbije, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

Vuković je visok je 194 cm i igra na mestima centralnog odbrambenog igrača i levog beka.

Jagoš Vuković je bio zamišljen od strane čelnika Zvezde kao jedno od glavnih pojačanja u odbrani, ali se on na kraju odlučio da pređe u redove novosadskog kluba. Već nekoliko nedelja je trenirao na "Karađorđu", a glavna spona u njegov potpisu je sportski direktor Vojvodine Mateja Kežman.

Vuković je pre Vojvodine nastupao za holandsku Rodu kao pozajmljen igrač PSV-a. Za mladu reprezentaciju Srbije igrao je osam puta, dok je dva puta bio pozivan i za A selekciju "orlova".

  • Ćevara

    03.09.2013 18:22
    Pa šta ako je CG...
    Neka stane na crtu Trajkoviću i Djuriću.. na 100 metara... ako je brži neka odmah zaigra u prvih 11... jer ovi su užasno spori... a i loše dodaju (naroćito Djurić)!
  • Steva-NS

    01.09.2013 21:40
    to mu dođe kao,polovina crnogorske reprezentacije trenira u SC"Vujadin Boškov"!Da nije tačno,bilo bi smešno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.