Trajković u januaru napušta Vojvodinu

Štoper fudbalskog kluba Vojvodina Branislav Trajković najavio je da u januaru napušta klub.
Štoper fudbalskog kluba Vojvodina Branislav Trajković najavio je da u januaru napušta klub.

Kako pišu Novosti, Trajković je zainteresovan za odlazak u inostranstvo, ali postoji opcija da pređe i u Crvenu zvezdu. Zvezda je najavila da će se ove zime pojačati na štoperskoj poziciji, a Trajkoviću sledećeg leta ističe ugovor sa Novosađanima.

Trajković je za nacionalnu selekciju Srbije debitovao u poslednjem meču kvalifikacija za SP, protiv Makedonije. Branislav Trajković rođen je pre 24 godine u Odžacima, a za kulski Hajduk debitovao je sa 16 godina. U Vojvodinu je prešao 2010, a u međuvremenu došao i do kapitenske trake.

  • Ćevara

    22.11.2013 18:32
    Besni keru...
    Daj mu Ti 1000e mesečno pa će igrati i za tvoju ulicu!
    Pa dokle će te profesionalce koji igrajući fudbal hrane svoje porodice svojatati kao svoje sluge i robove? Čuj zabada vam nož u leđja?? Pa ti si stvarno bitan faktor u njegovoj karijeri!
    Umesto da kažeš: Hvala ti Trajko što si zadnju kap znoja prolio za našu Vošu i ostavio srce na terenu svaki put kad si istrčao na teren, vi mamlazi ga unapred opominjete i prozivate! Stvarno ste nule od karaktera i moga!
    Idi Trajko gde te bolje plate i Hvala Ti za Sve!
    I ne obraćaj pažnju na ove kučiće-jajare!
  • Delije Novi Sad

    22.11.2013 12:56
    Dobro nam došao...
  • Janko

    22.11.2013 12:53
    Beži Trajko glavom bez obzira iz ovog propalog kluba..(savet)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport