Jagodinci deklasirali Vojvodinu sa 3:0

Fudbaleri Vojvodine ubedljivo su poraženi u 13. kolu Superlige Srbije od Jagodine rezultatom 3:0.
Fudbaleri Vojvodine ubedljivo su poraženi u 13. kolu Superlige Srbije od Jagodine rezultatom 3:0.

Golove za domaćina postigli su Aleksandar Pešić u 45. i 70. minutu i Miloš Lepović u 48. Ovo je ujedno i prva pobeda Jagodine nad Novosađanima u istoriji ovog takmičenja, a druga ove godine, budući da su u maju slavili i u finalu Kupa rezultatom 1:0.

Jagodinci su poveli u poslednjem minutu prvog poluvremena golom Pešića koji je iskoristio centaršut Arsenijevića i savladao Žakulu koji je na golu Novosađana menjao Delača koji je ovaj meč propustio zbog virusa.

Pešić je na početku drugog dela asistirao Lepoviću za 2:0, a 20 minuta pre kraja je svojim drugim pogotkom na asistenciju Đurića potvrdio titulu najboljeg igrača utakmice.

U ostalim mečevima 13. kola Javor i Radnički iz Kragujevca odigrali su bez pobednika, 1:1, Napredak je u Kruševcu savladao OFK Beograd sa 3:0, Donji Srem je u Pećincima bio bolji od Rada sa 2:0, a Spartak je sa minimalnih 1:0 pobedio niški Radnički.

Vojvodina je nakon 13 odigranih kola pala na petu poziciju i trenutno ima 21 bod, a šansu da se dodatno "odlepe" na tabeli imaće Čukarički, Crvena zvezda i Partizan.

U narednom kolu, koje je na programu 30. novembra, Vojvodina na "Karađorđu" dočekuje Napredak iz Kruševca. (V. K.)

 

  • 23.11.2013 21:39
    mario
    ....samo me zanima ko je Nikoliću sada kriv, navijači, vreme, vasiona.... kako ga samo nije sramota da bilo šta kaže, jedini krivac je samo loš trener, i u ostalim klubovima je još veći raspad sistema pa sa bar bore, ovi naši ko ošamućeni, kao da nikad nisu igrali fudbal, a za to je kriv samo trener i niko više, a biće i uprava kriva ako ga ne otera, kad već nema časti da sam ode. JADAN je naš fudbal sa ovakvim ljudima.....
  • Телеп

    23.11.2013 20:11
    Где сте сада заклети сланинари?
    Битно је да сте пљували Балшу и Кежмана. Оно што је Воша урадила летос док је поменути двојац руководио клубом, ће за дуго биди недостижно.
  • NS

    23.11.2013 19:35
    @ Jagodinac
    Mi smo za vas zapadna Evropa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.