Uskoro grade sportsku halu u Petrovaradinu

"Poslovni prostor" će uskoro raspisati javni tender za izbor izvođača za gradnju sportske hale u Petrovaradinu.

"Poslovni prostor" će uskoro raspisati javni tender za izbor izvođača za gradnju sportske hale u Petrovaradinu.

Sportska hala će se graditi u ulici Rade Končara bb na mestu pomoćnog fudbalskog igrališta, odnosno nedaleko od kompleksa fabrike "Pobeda".

- Hala će imati sportski teren sa tribinama i pratećim sadržajem sa ukupno oko 800 mesta - kažu u Poslovnom prostoru za 021.rs.

Procenjena vrednost je preko 150 miliona dinara, a za ovu godinu u budžetu grada je predviđeno 100 miliona dinara.

- Trenutno se završava projektna dokumentacija i pribavljanje građevinske dozvole, a početak radova se očekuje u drugoj polovine godine - navode u "Poslovnom prostoru".

Gradnjom ove hale, stanovnici Petrovaradina će konačno dobiti sportski objekat i neće morati da idu u druge delove grada da bi se bavili sportom.

  • Sremac

    18.05.2015 02:40
    Ček samo...
    kada nam i bazen naprave, kao onaj na Klisi, NIKO nam neće biti ravan.. Dosta je Pezos bio... zadnja rupa.... u budžetu...
  • 16.05.2015 20:26
    @C
    koji si ti lažov pa to nema nigde.
    Toliko lažeš da ne znaš šta pišeš.
    Kako je to mogla ženska rukometna ekipa da se takmiči u superligi kad je prošle godine bila u drugoj ligi a tek ove igra u prvoj? a neće ni sledeće verovatno se takmičiti u superligi po rezultatima? Kako to da učestvuju u evropskim takmičenjima?
    Kako je to Djava zaštićena zakonima kad malo malo pa neko uspeva da izigra te zakone i radi šta hoće postavlja šta hoće mimo zakona i Ustava neka razna udruženja tipa konjičko društvo i sl.? Kada si upućen toliko, reci iz koje stranke su ti koji žele da menjaju izgled i istorijske činjenice?
    Na koliko mesta je razmatrano u MZ da se izgradi sala kad je postojao ovaj plan već dosta dugo npr zahtev odbojkaškog kluba da im se obezbedi sala. Kad se razmatralo da se obnovi sala u školi ili Partizan ili nova sala na baš tom mestu? Kad je bio predlog da se prvo postavi balon a postepeno da se radi na izgradnji sale?
    Kako se onda zna za sve ove podatke?
    Znajući da je sve u MZ pod upravom SNSa a povremeno njihovi sateliti dobijaju neke mrvice da se kaže da i oni postoje verovatno si iz te lažovske kombinacije.
    Nikad gore nije bilo u mestu.. nikad
  • C

    16.05.2015 17:24
    @Blok 8 -3u1
    A da pitas Pajtica ko je vlasnik Partizana? Ma, verovatno ni on to ne zna i dok se ne sazna, niko nece uloziti ni dinar u tu zgradu.
    A za postavljanje reflektora na terenu u B8 nema sanse jer se ne sme remetiti mir u vreme vecernjeg odmora, pogotovo sto je to stambena zona u kojoj vazi zakonom odredjena satnica.
    Malo se svi informisite o zakonima pre nego sto napisete nesto...
    @Rajko. Djava je spomenik kulture i zasticena je sa vise zakona nego mrmot u zoo vrtu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti