Petrovaradin konačno dobija sportsku halu

Petrovaradin će u narednih godinu dana dobiti sportsku halu pošto je JP "Poslovni prostor" uspeo da na drugom tenderu izabere izvođača radova na gradnji ovog objekta.
Petrovaradin će u narednih godinu dana dobiti sportsku halu pošto je JP "Poslovni prostor" uspeo da na drugom tenderu izabere izvođača radova na gradnji ovog objekta.

Posao izgradnje multifukcionalne sale u Ulici Rade Končara BB na mestu pomoćnog fudbalskog igrališta FK "Petrovaradin", odnosno nedaleko od kompleksa fabrike "Pobeda", dodeljen je firmama "Best izgradnja", "Struja" i "Rekord Erdeš".

Posao je vredan 169,9 miliona dinara, što je otprilike na nivou obezbeđenih sredstava u budžetu, jer je već sada opredeljeno 100 miliona dinara, a za narednu godinu je planirano da se obezbedi dodatnih 50 miliona dinara. Inače, na tenderu je bilo još pet ponuda od kojih su četiri bile tek za nekoliko miliona dinara veće od pobedničke, izuzev jedne koja je procenjena na 194 miliona.

Podsetimo da je arhitektonskim projektom predviđeno da sportska hala od 2.400 kvadrata ima sportski teren sa tribinama i pratećim sadržajem sa ukupno oko 800 mesta.

Svi sadržaji u hali biće u funkciji sporta, dok poslovnih prostora i drugih lokala neće biti.

  • Mirjana

    29.10.2015 13:47
    "Glupi i neobrazovani"
    @c
    Moguce je da su gradjani Novog Sada i takvi ali nismo lopovi da namestamo tendere (vidi Odluku sa sve "izmenom ponude") i ne protivimo se pravu svakog gradjanina Novog Sada da iznese svoje misljenje kakav zeli grad da bude.
  • 29.10.2015 13:41
    Dakle lažeš ponovo
    Petrovaradin i sada ima ženski rukometni klub koji se takmiči u Prvoj ligi na pretposlenjem je mestu a prošle godine je bio u Drugoj ligi.
    i kako su mogli da se takmiče onda u Super ligi? i još da ide na međunarodna takmičenja kad se nisu ni takmičili uSuper ligi? Lažeš kao i tvoji politički mentori
    Lažeš i da je obećana hala. Lično sam prisustvovala kad je tražena hala za ženski odbojkaški klub Varadin i kad je prethodna vlast rekla da je održavanje hala veliki problem i da nije rešenje da se u Petrovaradinu pravi sportska hala.
    Lažeš jer se bojiš da ćete odgovarati za ono što ste pokrali. Veliki lažovi i lopovi
  • 29.10.2015 09:42
    @C - @Novo naselje i ostali smecari u zutom
    I dalje lažeš po portalima?
    sram i stid da te bude napaćenog naroda
    Ponovo da te razbucam: Petrovaradin i dalje ima žensku rukometnu ekipu i igra u prvoj ligi sever na pretposlednjem mestu a prošle godine su bili u drugoj ligi. I kako su mogli da uđu u Super ligu kad su igrale u drugoj Ligi? Lažove
    Nije niko obećavao halu to je nova laž koju si smislio. Rečeno da je održavanje hale neisplativo. Lično sam čula i tražila da se hala napravi zbog muške odbojkaške ekipe Varadina
    Nudili su balon salu a niste hteli da prihvatite vi koji ste prelaskom u vladajuće partije opet na vlasti.
    Treba reći ovo je da bi se nahvatalo novca zbog izbora i kampanje Imaliste tri godine i niste bili kadri da pokrenete izgradnju sad ste se pred izbore setili.
    Lažovi i prevaranti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti