SNS: Nismo plaćali studente da dođu u Arenu

Srpska napredna stranka demantovala je da je studentima Novosadskog univerziteta za prisustvo na kongresu ove partije u "Beogradskoj areni" plaćala po 800 dinara.

Srpska napredna stranka demantovala je da je studentima Novosadskog univerziteta za prisustvo na kongresu ove partije u "Beogradskoj areni" plaćala po 800 dinara.

Kako je "Blicu" rečeno, jedan student sa Fakulteta tehničkih nauka je kolegama ponudio da u zamenu za plaćen put, sendvič i džeparac, odu da podrže naprednjake. Navodno, tu ponudu je prihvatilo 50 studenata Univerziteta.

Miloš Vučević iz predsedništva Gradskog odbora stranke tvrdi da niko iz zvaničnog rukovodstva nije učestvovao u tome, kao i da takvi potezi nisu u njihovom stilu. Prema njegovim tvrdnjama, iz Novog Sada je na kongres otišlo 1.500 članova i simpatizera naprednjaka, a obezbeđeni su im bili samo sendvič i flašica vode.

Na obeležavanju drugog "rođendana" Srpske napredne stranke, 7. novembra je u Areni prisustvovalo 30.000 ljudi.

  • Veternik

    05.04.2011 12:30
    Lazu, kradu, namestaju ...
    Ova gradska vlast u SNS-u (Galic, Vucevic) su prevaranti kakvih se ni najlon ne bi postideo. Sve izbore u mesnim odborima su namestili Galicevim parama i doveli svoje ljude, ulazili bez licne karte, po potrebi glasalo i obezbedjenje za onog ko se Galicu svidja. U Veterniku platili 50 navijaca po 1.000 din, napili ih sa 5 gajbi piva i glasali za njegovog coveka iz DSS-a koji u Veterniku prstom nije mrdno za SNS, a kandidati ne mogu ni da se predstave. Doveli babe koje ni ne znaju o kojoj stranci je rec, a 50 ljudi koji drye stranku od prvog dana napustilo izbornu sednicu. Galic hoce vlast po svaku cenu.
  • stoka

    19.11.2010 11:50
    mizerija
    Pošto Galić misli da je sve na prodaju u veterničkom odboru SNSa je nudio 1000. dinara onom ko glasa za njegovog kandidata. To je mizerija, i od političara i od čoveka (mada na kilo nije za baciti), mislim da se glasovi u unutarstranačkoj borbi ne plaćaju, ali kod naprdnjaka je sve moguće. Ne pada iver daleko od klade.
    Baš lepo okupio se sve šljamski krem pa sada jedni drugima uvaljuju.
  • Grbavica NS

    18.11.2010 17:47
    A sta to Galic nudi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.