I dalje ni traga od ukradenog nakita

Ni posle dve godine istrage nije poznato ko je ukrao dragocenosti iz Fonda "Melanija Bugarinović", koja je Gradu zaveštala svoj skupoceni nakit.

Ni posle dve godine istrage nije poznato ko je ukrao dragocenosti iz Fonda "Melanija Bugarinović", koja je Gradu zaveštala svoj skupoceni nakit. Kako navode u novosadskoj policiji, istraga je teža budući da nije poznato kada se krađa dogodila. Ovi predmeti ukradeni su iz sefa u Skupštini grada, gde su ostavljeni osamdesetih godina prošlog veka.

Krađa je otkrivena kada su posle dve decenije pauze popisani svi predmeti u zgradi. Sumnja se da je potkradanje najverovatnije trajalo dugo, kao i da je u njemu učestvovalo više osoba. Fond prvakinje beogradske i bečke opere Melanije Bugarinović namenjen je stipendiranju mladih solo i operskih pevača.

  • anonimus

    16.05.2012 13:05
    Neko se dobro okitio!
    Najteže je uhvatiti gradske lopove koji su na državnim jaslama. Svi su oni nečiji pa i kada ih uhvate onda nema dokaza, tako se obično završe postupci pred sudom!Nikada se jadnije u Novom Sadu nisam osećao nego sada, sve me nešto podseća na period 90-ih!
  • juliet's muffin

    17.11.2010 08:42
    @dejan
    Ne znam da li imaš problema sa procesovanjem pročitanog teksta, ali u njemu piše da je popis urađen posle dve decenije pauze. Utvrđeno je da se ne nalazi na stanju pre dve godine, kada je istraga i počela...
  • 17.11.2010 04:37
    ..treba priputati beograd, sve sto je vojvodjansko nalazi se kod njih na "cuvanju" to je veliki stric koji zna cuvati sve nase...imamo mi jos mnogo dobrih i lepih vrednosti, verovatno su se zato udruzili maja i igor,zajedno je lakse

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.