Dečija bolnica dobija novu Polikliniku

Izgradnja nove Poliklinike Dečije bolnice trebalo bi da počne sledećeg meseca.

Izgradnja nove Poliklinike Dečije bolnice trebalo bi da počne sledećeg meseca.

Novi objekat nalaziće se na mestu stare zgrade, koja će biti srušena, a biće znatno veći od sadašnjeg koji je nedovoljan za potrebe Dečije bolnice. Izgradnja nove Poliklinike planira se već dve godine, ali su radovi odlagani sve do sada.

Od 15. februara ambulante Dečije bolnice se sele u Polikliniku Kliničkog centra Vojvodine, na IV sprat, u krilo C. Pregledi se mogu zakazati na broj telefona 4880-444.

  • 29.05.2012 10:46
    kako da zakazem kada se niko ne javlja??!! Uzas, kakva zemlja takva i klinika!!!
  • 14.02.2011 08:00
    e kada bi bilo tako kao sto komentarise @Dr Petrovic,ta bi se za novosadsku vlast moglo reci da im mozdane celije funkcionisu za dobrobit gradjanstva,po svoj prilici jedino dobro razmisljaju kada je njihov djep u pitanju
  • Niko

    13.02.2011 13:09
    Spolja gladac....
    ...a iznutra jadac..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti