Počinje sanacija kolovoza

Član Gradskog veća zadužen za saobraćaj, Siniša Bubnjević, najavio je da će od sledeće nedelje, sa porastom temperature, početi ozbiljnija sanacija oštećenja na putevima.

Član Gradskog veća zadužen za saobraćaj, Siniša Bubnjević, najavio je da će od sledeće nedelje, sa porastom temperature, početi ozbiljnija sanacija oštećenja na putevima. On kaže da su oštećenja kolovoza manja od očekivanih.

"Oštećenja su mnogo manja nego što se moglo očekivati s obzirom na količinu snega i na broj intervencija u toku zime. Oštećenje ležećih policajaca i rupe na putu sasvim su normalna pojava, jer mašine tokom rada ne mogu svaki put da spaze oštećenje", rekao je Bubnjević.

On je upozorio da, pored oštećenja nastalih usled rada mašina i prirodnih uslova, i vandali sve više uništavaju saobraćajnu signalizaciju.

"Svuda po gradu vandali uzimaju danak, što se posebno vidi u uništavanju saobraćajnih znakova. Nadam se da će, kako komunalna, tako i prava policija početi sa kontrolama", kazao je on.

  • tnt

    12.03.2011 18:08
    Staza za bajkre
    Aloooooo gospoda ispravi i pojacaj stazu za bicikle od GSP do centar. Pogotovo u obe strane od bul. Evrope do Cara Dusana nije uredjena posle sanacije na Futoskom bulevaru.
  • dobra

    12.03.2011 06:41
    Kad vidim i znam čoveka koji brine o saobraćaju u Novom Sadu,onda mogu da konstatujem da je to još i dobro...Čovek koji je fotograf i čije kvalifikacije su nedovoljne i ne odgovaraju radnom mestu i odgovornosti koju obavlja dotični čovek...Kako može neko ka nema pojma o propisima i zakonima,ko nema pojma o radu organa uprave i čije jedine vrednosti su u tome da voli motore da odlučuje i uostalom,pita se za masu veoma bitnih momenata u ovom gradu o saobraćaju.Da li u toj Ligi ima neko ko je pismen da preuzme te poslove ili će oni i dalje postavljati kadar koji nije ni za dečiji park.Molim vas sve koji izađete na glasanje,povedite računa za koga se opredeljujete,zar da kriterij bude poslušnik,onaj koji nema mišljenje i koji sigurno nema pojma o svom poslu ništa.Neka Čanak izađe iz senke ,veelika mu je ,pola grada je prekrila.
  • Ljiljana

    11.03.2011 19:56
    Deo Futoske od bolnice do bul. Evrope bas impresivno izgleda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti