Novi Sad šalje pomoć Japanu

Gradsko veće Novog Sada odlučilo je danas da uplati pet miliona dinara za pomoć Japanu, pogođenom katastrofalnim zemljotresom i cunamijem.
Gradsko veće Novog Sada odlučilo je danas da uplati pet miliona dinara za pomoć Japanu, pogođenom katastrofalnim zemljotresom i cunamijem.

Novi Sad je ponudio i da primi decu sa ugroženih područja, kojoj je neophodno utočište, a ujedno su pozvani svi građani i preduzeća da se uključe u akciju prikupljanja novca i u skladu sa svojim mogućnostima učestvuju u saniranju posledica zemljotresa i cunamija.

  • Miodrag

    08.04.2011 11:37
    Novi Sad Japanu
    Zamolio bih neinformisane da se raspitaju koliko je Japan donirao Srbiju pre nego sto pocnu da kritikuju tudje poteze.
    Samo u zdravstvo i obrazovanje preko 6 miliona evra u proteklih par godina. Ukupno preko 200 miliona evra bespovratnih sredstava. I, uz Norvesku i Nemacku, spadaju u nase najvece donatore.
    SVAKA CAST NOVOSADJANIMA NA SOLIDARNOSTI, UVEK SMO BILI PRIMER DRUGIMA!
  • nevolem

    21.03.2011 08:39
    eee samo sam čekao ovu vest
    Jaooooo bože ima li teee ovdeee. Šta sad ovo znači šta rade ovi na vlasti pobogu japancima ta sredstva ama baš ništa neće značiti a nama mogu pomoći bar donekle da se reše neka od bitnih pitanja (lista je podugačka naprimer da se da socijalno ugrozenim ljudima). Pa sto se ne ugledaju na Beogradjane koji su napravili akciju 1000 ždralova od papira, pa mogli su neku sličnu akciju da sprovedu i kod nas ovde u ptanju je pažnja i PORUKA koja se šalje tim ljudima tamo. Lako je njima se bahatiti sa tudjim novcima svi oni koji odlucuju o tome da se tako nesto uradi imaju odlične platice i ne brinu o kako da plate komunalije, struju, SBB. Treba da vas je sramota glumite neko ludilo kad nije vrmeme za tooo uopšte
  • Maja

    20.03.2011 10:24
    Bravo za potez.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti