Izmena trase gradskih autobusa, kašnjenja na MAS-u

Autobusi Gradskog saobraćajnog preduzeća idu izmenjenim režimom vožnje, jer svi putnici iz pravca Temerina, Bačkog Jarka, Čeneja i Gospođinaca presedaju kod mesta gde su članovi Asocijacije poljoprivrednika blokirali put.
Autobusi Gradskog saobraćajnog preduzeća idu izmenjenim režimom vožnje, jer svi putnici iz pravca Temerina, Bačkog Jarka, Čeneja i Gospođinaca presedaju kod mesta gde su članovi Asocijacije poljoprivrednika blokirali put. Kako za 021 kaže portparol GSP-a Milorad Vukašinović, za te putnike je obezbeđen adekvatan prevoz do Novog Sada.

"Prema podacima dispečerskog centra, javni prevoz iz ovih mesta organizovan je tako da vozila saobraćaju do mesta blokade, odakle putnici kod Instituta na Rimskim šančevima prelaze u druge autobuse koji idu u pravcu Novog Sada", kaže Vukašinović za naš radio.

Prema njegovim rečima, izmenjena je i trasa autobusa broj pet, koji ide preko Klisanskog mosta. "GSP obaveštava putnike i da je trasa autobusa na liniji pet delimično izmenjena zbog blokade Temerinskog mosta, tako da vozila od jutros saobraćaju preko Klisanskog mosta. Autobusi na liniji jedan idu normalnom linijom, ali uz evidentirana kašnjenja", navodi portparol GSP-a.

Zbog blokade Bulevara Mihajla Pupina, kod Banovine, izmenjene su trase autobusa koji idu ka Petrovaradinu, koji do Varadinskog mosta dolaze kejom.

Severtrans otkazao polaske, kašnjenja na MAS-u

Zbog blokada puta prouzrokovanim protestom poljoprivrednika dosta autobusa kasni na Međumesnu autobusku stanicu, kaže za 021 portparol Gradskog saobraćajnog preduzeća Milorad Vukašinović.

"Evidentirana su znatna kašnjenja prilikom dolaska autobusa u Novi Sad, prvenstveno iz pravca Sombora i Subotice", navodi Vukašinović.

Prema njegovim rečima, somborski "Severtrans" je otkazao neke polaske koji idu preko Novog Sada. Vukašinović poručuje da je najbolje da se svi putnici obrate kol-centru GSP-a ili prevoznika sa kojim treba da idu. "Preporuka je da se putnici prilikom polaska iz Novog Sada informišu o situaciji na prilaznim putevima, ili kod predstavnika svojim auto-transportnih preduzeća, ili na telefon pozivnog centra na broj 0901-111-021", kaže portparol Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Gradsko saobraćajno preduzeća apeluje na putnike da pokažu strpljenje i razumevanje zbog novonastale situacije. (M.S.)

  • ns vojvodina

    01.06.2011 05:35
    @Dole traktorska mafija
    A jel vi znate da tu toj *MAFIJI* IMA I SKOLIVANIH LJUDI
    da u EU svak ko zeli da bude STOCAR, RATAR POVRTAR MORA da ima SKOLE za ono sto zeli da gaji,
    a oni koji su ZAVRSILI skole a nemaju dodirne tacke sa POLJOPRIVREDOM i STOCARSTVOM moraju da zavrse OSNOVNU obuku kako bi MOGLI se baviti STOCARSTVOM,RATARSTVOM

    za razliku od MAFIJE koja treba da BUDE samo VELIKI LOPOV,drzak,,bezobrazna i da zna UBIJATI i PLJACKATI
  • MileNS

    01.06.2011 05:29
    Svako ima pravo da protestvuje, ali je veliko moralno pitanje dali pri tom ima pravo da ometa druge u obavljanju svakodnevnih poslova i kretanju. Istina je da je to najefikasnije, ali je daleko od pravednog. Znaci svako kome se nesto ne svidja moze da me spreci da odem na posao. Mislite o tome!
  • janko

    31.05.2011 21:40
    sve bih ja ove kvazi komentatore (Ustavno pravo, a da,Dole Traktorska mafija, Cile) poslao na njivu.... mislim da ne bi izdrzali ni dva dana....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti