VIDEO: NLO iznad Bukovca?

Radio-televizija Vojvodine (RTV) objavila je danas u centralnoj informativnoj emisiji u 17 sati fotografiju na kojoj se vidi nepoznati leteći objekat, koja je snimljena 10. septembra na obroncima Fruške gore.

Radio-televizija Vojvodine (RTV) objavila je danas u centralnoj informativnoj emisiji u 17 sati fotografiju na kojoj se vidi nepoznati leteći objekat, koja je snimljena 10. septembra na obroncima Fruške gore.

Na fotografiji koju je RTV-u dostavio Novosađanin Vladimir Šeguljev vidi se leteći objekat slikan oko 17 sati iznad sela Bukovac na obroncima Fruške gore, a autor tvrdi da je objekat primetio tek kada je slike sa aparata prebacio u svoj računar.

On je ponudio aparat, memorijsku karticu i sve fotografije na ekspertizu jer tvrdi da je fotografija autentična.

Dušan Mrđa sa Departmana za fiziku Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sad kaže da, ako se utvrdi da je fotografija autentična i da u tom momentu nije bilo nekih objekata i letelica iznad Bukovca, onda bi se to što je zabeleženo moglo svrstati u red "neidentifikovanih letećih objekata".

Iz Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije RTV-u su rekli da u rejonu Bukovca 10. septembra nije bilo letova civilnog vazduhoplovstva.

Slučaj iz Bukovca nije jedinstven na Fruškoj gori, o čemu je za RTV posvedočio poznati pilot Stevan Popov, koji tvrdi da je 1990. cela posada vanrednog leta od Zagreba ka Beogradu videla nepoznati leteći objekat, a Kontrola letenja mu je više puta ponovila da ga nema na radaru.

On je naveo i da je nakon sletanja napisao izveštaj o događaju, ali da ne zna gde je on završio.

  • ufologist

    01.07.2020 11:14
    ja sam doziveo bliski susret sa njima..takoreci oteli su me na ceru kad sam bio i posle nekog vremena vratili...postavio sam im 3 pitanja toliko su mi dozvolili mi smo njihova tvorevina...ova tela u kojima smo kako su mi oni objasnili su samo "kontejneri",cime mi je objasnjeno da kada umremo to nije kraj...€
  • OKI

    20.09.2011 12:58
    @Urke
    A da probaš da batališ alkohol ili opijate , možda ćeš imati manje tih susreta
  • Bogdan

    20.09.2011 10:32
    NLO
    Pa sta je cudno? Ako u Srpskoj Vojvodini jedan vanzemaljac, Canak moze da uzvikuje Srem Hrvatskoj i ostane ziv, zasto bi NLO bio cudan?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti