Starović novi član Gradskog veća za obrazovanje

Novi član Gradskog veća za obrazovanje biće Nemanja Starović iz SPO nakon što je njegov stranački kolega Milan Đukić podneo ostavku na to mesto, saznaje Radio 021.

Novi član Gradskog veća za obrazovanje biće Nemanja Starović iz SPO nakon što je njegov stranački kolega Milan Đukić podneo ostavku na to mesto, saznaje Radio 021. Razlog je odluka Ustavnog suda o nespojivosti duplih javnih funkcija, a Đukić se još ranije opredelio za mesto poslanika u Skupštini Vojvodine.

Starović je do sada bio odbornik u Skupštini grada, a umesto njega tu funkciju obavljaće ubuduće Saša Novaković. On je predsednik mesnog odbora stranke u Sremskoj Kamenici. SPO će ovo obelodaniti sutra na konferenciji za medije.

Inače, Starović je treći čovek SPO-a na ovoj funkciji od 2008. kada im je koalicionim dogovorom pripalo to mesto. Pre Đukića se o gradskom obrazovanju starala Ksenija Popović koja je otišla u penziju pre dve godine.

  • LeahPate

    02.01.2012 03:26
    reply
    Specialists claim that credit loans aid a lot of people to live the way they want, because they are able to feel free to buy needed goods. Moreover, banks offer financial loan for different persons.
  • Pravi monarhista

    25.09.2011 05:46
    Jedva cekam
    da ova saka jada od nato-cetnika nestane sa politicke scene Novog Sada.
  • Арсеније

    23.09.2011 19:27
    @Klaudije
    Да ли ти клаудије знајеш шта значи реч CoMalCo?
    Ако не знаш, тужи Баја!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti