Taksisti ponovo protestuju

Taksi udruženja Novog Sada najavila su protest za 26. septembar ukoliko se u petak, 23. septembra, na sednici Gradskog veća ne donese odgovarajući akt o najnižoj ceni taksi tarife.

Taksi udruženja Novog Sada najavila su protest za 26. septembar ukoliko se u petak, 23. septembra, na sednici Gradskog veća ne donese odgovarajući akt o najnižoj ceni taksi tarife. Nenad Vranešević iz sindikalne organizacije taksista rekao je da protesti neće ometati funkcionisanje grada.

Podsećamo, gradonačelnik Igor Pavličić odbio je da potpiše uredbu po kojoj bi cena starta trebalo da bude 100 dinara, a kilometar 50 dinara, što su taksisti ocenili kao nepoštovanje Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju.

Pojedina udruženja su najavljivala i da će, ukoliko Grad ne propiše ekonomski najnižu cenu, zahtevati zaštitu zakonitosti i podneti krivične prijave, jer, kako tvrde, nepostupanje po Zakonu povlači krivičnu odgovornost.

  • Ekotaksi

    22.09.2011 07:15
    Taksi in NS
    Budućnost taksija u NS sa ovim cenama
    =======> http://www.horyinfo.cz/image/gallery_clanky_cesty/200611051811_P1030044.jpg
    Neki dan ispred mene SOS krntija
    (koja gle začudo ima najveći posao i zastupljen najveći procenat vaših slikovitih opisa taksista)
    neće da upali. Čangrlja, krči i brekće...ne radi. A ja se prvo setim vas, osmeh mi na licu. Reko samo vi tražite najjeftiniju cenu taksija, neka vam :P
  • MarkoNS

    22.09.2011 00:31
    E taksisti
    E ovako, kad budete naucili da vi pruzate uslugu a ne da cinite uslugu vasim klijentima sto se voze sa vama!
    Kada se budete naucili poslovnosti i pre svega kulturi i naravo sta je to licna higijen!
    Kad klijent zeli da se vozi odredjenim putem ne bude pitanje a sto ili zasto,a ne da vozate okolo naokolo i pritom ubedjujete kako je to kraci put.
    I na kraju trziste i zdrava konkurencija dihtiraju cenu. Ako je dobijem koreknu uslugu onda i nije problem da se plati i visa cena, ali da podignete cene i nasavite po starom e to vec nije uredu!!!
  • 21.09.2011 20:39
    Gospodo draga, svi koji su protiv dizanja cene taksi usluga, neka se voze GSP-om ili neka uzmu rent-a-bike kad padne sneg, a nas nemojte zvati, jer mi želimo da vozimo ljude, a ne nekakve ljudske kreature koje ne znaju ni da kažu dobro jutro ili dobar dan. Najlepše vas molim da ne koristite naše usluge, jer ćemo svi biti sretniji. Hvala unapred.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti