Zabranjen rad farmi koja je zagadila izvor

Komunalni inspektori zabranili su držanje životinja na farmi svinja iz koje su prošle nedelje potekle fekalije koje su zagadile izvor pijaće vode u Sremskoj Kamenici.
Komunalni inspektori zabranili su držanje životinja na farmi svinja iz koje su prošle nedelje potekle fekalije koje su zagadile izvor pijaće vode u Sremskoj Kamenici.

Iz inspekcije za zaštitu životne sredine saopštavaju da su nakon prijave prekontrolisali farmu i zaključili da predstavlja opasnost za izvor iz koga se, između ostalih, snabdevaju i štićenici Dečjeg sela. Vlasniku farme je tom prilikom izrečena zabrana držanja životinja, uz pretnju novčanom kaznom do 75.000 dinara.

Međutim, na teritoriji Sremske Kamenice postoji još nekoliko farmi za koje meštani strahuju da mogu da ugroze izvor pijaće vode, piše Press. Neki stanovnici ovog mesta prete da će blokirati ulice i protestovati ispred Gradske kuće ukoliko potencijalno opasne farme ne budu uklonjene.

  • Миле

    27.09.2011 09:46
    .
    Има ли веће фарме од Егзитовог кампа?
  • Pig

    21.09.2011 16:04
    Sad ce ljudi i bukvalno jesti g*vna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti