Radovi u Mileve Marić do 1. oktobra

Rekonstrukcija vrelovodne mreže u ulici Mileve Marić trebalo bi da bude završena do početka nove grejne sezone, rekao je direktor "Novosadske toplane", Vladimir Jelić.

Rekonstrukcija vrelovodne mreže u ulici Mileve Marić trebalo bi da bude završena do početka nove grejne sezone, rekao je direktor "Novosadske toplane", Vladimir Jelić. On očekuje da taj posao bude završen do 1. oktobra.

"Ovaj deo Novog naselja je naročito bio ugrožen prethodnih godina, zato što su se dešavale vrlo česte havarije, jer su cevi bile stare od 20 do 25 godina. Mi smo ih sad konačno zamenili i siguran sam da će u narednih 20 godina naši sugrađani koji žive u ovom delu grada biti mirni što se tiče grejanja i imati tople domove", kaže Jelić.

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, koji je zajedno sa direktorom Toplane obišao radove na Novom naselju, istakao je da će Novosađani od ove sezone imati kvalitetniju isporuku toplotne energije.

"Pod kvalitetnijom isporukom toplotne energije podrazumevam to da će, kao prvo, grejanje biti pouzdanije, zato što će biti manji broj bilo kakvih havarija, odnosno propusta u grejnoj sezoni, ali isto tako i smanjenje troškova", rekao je Jovanović.

  • Cica Mica i gotova prica

    22.09.2011 08:49
    A oce biti grejanja ove zime? S obzirom da to koliko Jelic ne placa za gas i koliko duguje
    milsim da ove cevi i nece imati neku funkciju

    Bolje se time pozabavite novinari
  • jovana

    22.09.2011 06:55
    Pa kakve veze on ima sa tim kakve su i kako su cevi ugradjivane pre 25 godina?
  • 21.09.2011 16:45
    Kakav mađioničar. Ulica Mileve Marić nije postojala pre 25 godina. Cevi su stojale zakopane u zemlji deset godina pa su tek onda krenuli da prave zgrade? Ili malko lagi da su cevi starije nego što jesu, da bi se sakrio fušeraj? Ili su ugrađene polovne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti