Počeo popis izbeglica beskućnika u Novom Sadu

Gradska uprava za socijalnu zaštitu danas će početi sa evidentiranjem stambenih potreba izbeglih i raseljenih lica koji imaju prebivalište ili boravište na teritoriji Novog Sada.
Gradska uprava za socijalnu zaštitu danas će početi sa evidentiranjem stambenih potreba izbeglih i raseljenih lica koji imaju prebivalište ili boravište na teritoriji Novog Sada.

Evidencija se radi kako bi se tačnije sagledala situacija u kojoj se nalaze ovi ljudi, i da se utvrde stambene potrebe u cilju pružanja pomoći onima koji su se opredelili za integraciju, odnosno ostanak u Novog Sadu.

Evidentiranje traje svakog radnog dana do 18. avgusta, a izbegli i prognani koji nemaju rešeno stambeno pitanje treba da se jave u mesne zajednice u delu grada gde prebivaju.

  • Jana

    23.10.2012 16:01
    svaka čast
    Ovoliko mržnje na jednom mestu -svaka čast.
  • Mirko Slavko

    21.06.2012 11:32
    zbrinjavanje pomocu rusevnih kuca
    Inace drzavi svaka cast na "pomoci" u vidu kupovine rusevnih kuca po selima i takvom zbrinjavanju ljudi koji ni zemlje ni mehanizacije nemaju..
    Te kuce koje kupe za 4-5.000 eur, verovatno u svojoj dokumentaciji prikazu kao znacajno skuplje, ostatak novca ode negde kao i u vreme Slobe na Kipar i sl..
  • Mirko Slavko

    21.06.2012 11:29
    ni slova o nacinu
    Sto se tice "stambenog zbrinjavanja" izbeglica novcem s donatorske konferencije, nigde ni u jednom tekstu ni slova o tome na koji nacin ce se to vrsiti..
    Meni to mirise na to da ce vlast pokupiti kajmak, i reda radi nekom nesto udeliti i to naravno prikazati na tv-u..
    Svima koji "zavide" izbeglicama ili su osorni na svaki pomen pomoci, zelim da dozive istu sudbinu pa da i vi uzivaju u tim blagodetima izbeglickog zivota. Iz sveg srca vam to zelim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti