Tri nagrade za Novosadsko pozorište

Novosadsko pozorište/Ujvideki szinhaz osvojilo je tri nagrade na Festivalu vangraničnih mađarskih pozorišta koji je održan u gradu Kišvardi u Mađarskoj.

Novosadsko pozorište/Ujvideki szinhaz osvojilo je tri nagrade na Festivalu vangraničnih mađarskih pozorišta koji je održan u gradu Kišvardi u Mađarskoj.

Ovo pozorište je, na festivalu koji je održan 24. put, od 22. do 30. juna, nastupilo sa predstavom "Fani i Aleksandar", koju je prema Bergmanovom tekstu režirao gost iz Mađarske Đerđ Vidovski. Nagrade su osvojili Agota Silađi za ulogu Emili, Šandor Laslo za ulogu Oskara, te Kata Đarmati za dramatizaciju.

Na festivalu je nastupilo više od 20 pozorišta, a iz Srbije su bili i Narodno pozorište iz Sente i Pozorište 'Deže Kostolanji' iz Subotice.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.