Isključuju grejanje iznad 12 stepeni

Iako još traje grejna sezona, Toplana isključuje grejanje ukoliko je napolju temperatura iznad 12 stepeni sa tendencijom rasta.      

Iako još traje grejna sezona, Toplana isključuje grejanje ukoliko je napolju temperatura iznad 12 stepeni sa tendencijom rasta.

Ukoliko građanima ne odgovara ovakav režim grejanja, mogu da se požale pozivom korisničkog servisa Toplane, kaže za Radio 021 Jelena Vujin iz ovog preduzeća.

"Novosadska toplana garantuje temperaturu u stanovima od 20 stepeni sa odstupanjem od jednog stepena. Svi korisnici mogu besplatno da pozovu korisnički servis i da reklamiraju eventualne probleme sa grejanjem", rekla je Jelena Vujin.

Broj korisničkog servisa Toplane je 0800 100 021.

  • Novosađanka

    31.03.2010 14:05
    Pravo potrošača
    Da li u ovoj državi postoji nešto kao "prava potrošača", ili isključivo postoje obaveze i to jednostrane, a ukoliko ih mi kao potrošači ne ispunimo-slede sankcije-zna se. Koliko ja znam, zvanična grejna sezona još traje,još nije žarko leto, zidovi su hladni kao i jutarnji i noćni vazduh, a hladni radijatori dodatno zrače i čine boravak u prostorijama neugodnim. Zar nije obaveza Toplane da ispoštuje grejnu sezonu do kraja i da nam malo umlači radijatore da barem ne hlade dodatno, ili će nam kao odgovor poslati svoju portparolku sa tekstom naučenim napamet,koji nema veze sa situacijom. I čemu broj telefona koji su naveli, kada se ionako niko neće javiti. A o "havarijama" u ledene dane da i ne govorimo.Toplana je u svom ovim situacijama namakla sebi lepe parice.
  • Isa i Bisa

    31.03.2010 08:17
    Pitalica
    i sta onda kada nazovemo korisnicki servis Toplane?kao ukljucicete nam grejanje,pa to niste radili ni u vreme najvece zime.Dogrevali smo se svi u gradu,dakle ne vredjajte nam inteligenciju!
  • Dekac

    30.03.2010 18:24
    A zašto onda ja da plaćam dalje! Dok je trajala grejna sezona, smrzavao sam se i dogrevao na struju. Mnogo havarija, kada je naj hladnije, i isključuju mi grejanje posle 20h-21h, a ja oko ponoći cvokoćem. Ništa mi nije jasno, sem da je ovo Srbija i tu sve može!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti