Početak "Dana Brazila" uz fudbal

Na početku festivala "Dani Brazila - novosadski samba karneval", večeras će biti prikazan dokumentarni film "O Gringo" o fudbaleru Dejanu Rambu Petkoviću.
Na početku festivala "Dani Brazila - novosadski samba karneval", večeras će biti prikazan dokumentarni film "O Gringo" o fudbaleru Dejanu Rambu Petkoviću.

Film je režirao Darko Bajić i traje simboličnih 90 minuta, koliko i jedna utakmica. Projekcija počinje u 21 čas u bioskopskoj sali Kulturnog centra Novog Sada.

Dejan Rambo Petković proglašen je za najboljeg stranog fudbalera u istoriji brazilskog fudbala i počasni je građanin Rio de Žaneira. Nakon projekcije filma, za ljubitelje brazilskog zvuka organizuje se žurka na Jahting klubu "Skiper", koja počinje u 22 časa.

Treći po redu "Dani Brazila" koji promovišu brazilsku kulturu trajaće do nedelje, na više lokacija u gradu. Organizuju se radionice samba udaraljki, samba plesa i plesno-borilačke veštine kapuera. Svi programi su besplatni.

Za zatvaranje je planirana karnevalska povorka, sa učesnicima iz više evropskih zemalja, koja će u nedelju u 19 časova krenuti od Muzeja savremene umetnosti, kroz Dunavsku i Zmaj Jovinu, do Katoličke porte, a završiti u letnjem bioskopu Kulturnog centra Novog Sada, uz završni program učesnika radionica.

Kompletan program manifestacije zainteresovani mogu pronaći na zvaničnoj stranici festivala.

  • 16.08.2012 20:18
    ?
    I kakve to sad ima veze sa vešću Rudolf, Mali Medvedic???
  • Rudolf, mali medvedic

    16.08.2012 07:05
    Brasil diet
    http://www.021.rs/Info/Svet/Priznali-kanibalizam.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti