Pavličić: "Najave opozicije loše utiču na naš rad"

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavlićić izjavio je danas da ne očekuje nikakve promene u gradskoj vlasti, ali je dodao da najave iz opozicije o eventualnom prekomponovanju vlasti loše utiču na njen rad.
Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavlićić izjavio je danas da ne očekuje nikakve promene u gradskoj vlasti, ali je dodao da najave iz opozicije o eventualnom prekomponovanju vlasti loše utiču na njen rad.

"Veoma je teško u uslovima psihoze i pritisaka raditi i rešavati tekuće stvari", rekao je Pavličić.

Podsećajući da je gradska vlast u Novom Sadu formirana pre nešto više od mesec dana, Pavličić je istakao da su se članovi vladajuće koalicije jasno dogovorili o tome šta i kako treba raditi.

On je rekao da je teško komentarisati "ove političke špekulacije", odnosno najave o promeni novosadske vlasti, dodajući da je na opoziciji da radi svoj posao.

"Mi smo se dogovorili šta ćemo da radimo, i trudimo se da najviše i što bolje radimo svoj posao, ali sve te priče utiču i na naš rad, i to je loše", rekao je Pavličić i naglasio da je novoformirana gradska vlast dobila većinsku podršku građana Novog Sada za rešavanje njihovih životnih problema.

Pavličić je kazao da bi politiku trebalo ostaviti "za sednicu gradska skupštine", jer onaj ko ima većinu taj i formira vlast.

On je istakao da aktuelna vlast ima jasne odnose i da se njeni članovi dnevno sastaju i sarađuju, a u toj komunikaciji, kako je rekao, nema nikakvih problema.

Sević: "Posle vrućeg leta stiže jesen"

Zamenik gradonačelnika Siniša Sević, koji je i predsednik gradskog odbora SPS-a, rekao je novinarima da nema ništa da doda ovoj Pavličićevoj izjavi, a nije želeo ni da odgovori na pitanje da li ima bilo kakvih pregovora o eventualnom prekomponovanju gradske vlasti.

Sević je samo napomenuo da je ovo leto "veoma vruće", aludirajući na meteorološke prilike i dodao da će se "videti kakva će biti jesen".

Podsetimo, proteklog meseca novosadski naprednjaci inicirali su razgovore o prekomponovanju vlasti u tom gradu, najavljujući da bi to moglo da se dogodi u septembru.

  • 15.08.2012 10:57
    Hanguber
    Mislim da si trebao da das jos koje preduzece,mozda bi shvatili tvoj problem da po svaku cenu pravis stetu
  • NikolaNS

    14.08.2012 20:04
    Zakuni se
    A šta ste vi to radili, i šta još uvek radite? I za koliko vam je promenjeno imovno stanje od kada ste na jaslama onih koje pljujete, a svi zajedno živite na račun onih kojima otimate. Sram te bilo.
  • Tihi

    14.08.2012 11:51
    Najebali ste žuti ,ko sa Ljigašima kuću gradi ?
    BEOGRAD - Borise, odluči!
    Drugi čovek DS Dragan Đilas dao je lideru Borisu Tadiću rok od dve nedelje da očisti stranku od onih koji su je kompromitovali lošim izbornim rezultatima i korupcionaškim aferama. U protivnom, tvrdi dobro obavešteni izvor Kurira iz vrha DS, Đilas je spreman da napusti DS i osnuje svoju stranku.

    - Đilas od poraza Borisa Tadića pomno prati situaciju u stranci. On jednostavno više ne želi da sedi s mnogima iz DS, pogotovo s potpredsednicima Šutanovcem, Petrovićem, Jelenom Trivan, ali ni s Vukom Jeremićem, Srđanom Šaperom, Nebojšom Krstićem.

    Tadić će se teško odlučiti da sprovede ovakvu čistku u stranci jer je svestan da bi mu to oslabilo lidersku poziciju, odnosno da bi popuštanje ovom zahtevu dodatno ojačalo Đilasov uticaj u DS. Tadić je, osim toga, svestan da i većina „običnih članova“ smatra da je Đilas u pravu - kaže sagovornik Kurira iz DS.
    E to će vam biti vruća jesen ,otići će te u istoriju ,tamo negde daleko ,luftiguzi jedni neradnički,.A za nabavke u Gradu sledi zna se!Niko vas ne ruši sami sebe rušite jer kao stranka se delite i niste više verodostojni pa prema tome sami ste krivi ,doviđenja i zbogom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti