SNS: Naša pobeda svedoči o početku kraja DS-a

Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da ubedljive izborne pobede za Savete mesnih zajednica u Kovilju, Kisaču i Južnom Telepu svedoče o tome da Demokratska stranka "nestaje" u Novom Sadu.
Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da ubedljive izborne pobede za Savete mesnih zajednica u Kovilju, Kisaču i Južnom Telepu svedoče o tome da Demokratska stranka "nestaje" u Novom Sadu.

"Mi iz Srpske napredne stranke smo ponosni na rezultate izbora za mesne zajednice "Kovilj", "Kisač" i "Južni Telep" zato što oni pokazuju da je Demokratska stranka u Novom Sadu u krizi u kakvoj nije bila od svog nastanka. Pobeda u MZ "Salajka", krajem prošle godine, kao i pobede u Kisaču i na Telepu, koje su takođe predstavljale najčvršća uporišta DS-a u gradu, dokazuju da su građani prepoznali sve što Aleksandar Vučić i gradonačelnik Miloš Vučević rade u poslednjem periodu", rekao je potpredsednik GO SNS Damir Zobenica.

Naprednjaci su u saopštenju za javnost podsetili građane da je na nedeljnim izborima SNS ostvarala ubedljivu pobedu u Kovilju, gde će svih 15 članova Saveta MZ biti iz te stranke.

U Kisaču će od 15 članova Saveta 14 biti sa liste na kojoj su se nalazili i kandidati SNS-a, dok su na Južnom Telepu 11 od 13 članova Saveta sa liste Srpske napredne stranke.

"Ovi statistički podaci, ali i suštinsko stanje stvari svedoče o krahu Demokratske stranke i jasnoj volji građana koji u ovom momentu prepoznaju Srpsku naprednu stranku kao najjaču stranku u Novom Sadu, koja u svim mesnim zajednicama lako ostvaruje rezultate iznad 30 odsto, dok se DS bori za cenzus tamo gde je do juče suvereno vladala", zaključuje se u saopštenju naprednjaka.

  • 28.02.2013 14:06
    "Stanovici novog sada dobro znaju koliko je pokraden i unisten Novi Sad, kako su unistene jake firme i koliko su korumpirane drzavne institucije za vreme DS-a!
    Sasvim je normalno da ce dati svoj glas jedinoj stranci koja moze promeniti stvari na bolje."

    A sta ce biti kada se to propadanje nastavi, kada dodu neki novi hostapleri na valst? Hoce li i onda biti "to su uradili ovi pre nas pa i oni pre njih, mi smo ustvari nasledili istorijske probleme zemlje, znate li kako je tesko njih resiti?".

    Sa nestankom jedne stranke nije nestala i ideja koju su oni neuspesno praktikovali.Ovi sadasnji su neki hibrid, kao, ali njihova politika je jasna odavno.NIKO do sada nije imao jasan plan kako da se izvrsi oporavak, sve same galamdzije, demagozi, lopovi, ludaci koji su tu da vam pricaju price dok se realno nista ne radi. Ako niste primetili mi smo i dalje na Titaniku, brod plovi pravo ka konacnoj propasti.

    Sto se mene tice, vi i vasa partija cete isto zavrsiti.
    Nista vi niste drugaciji od ovih prethodnih.
  • Anotel

    28.02.2013 12:03
    Pozdrav
    Iako nismo ista polititička opcija pozdrav za stav gospodina Bajića i iskrene čestitke. Izneli ste pravi pristup a onda više i nije važno iz koje ste stranke. Još jednom iskrene čestitke i želje da dobro radite
  • 28.02.2013 11:48
    poludeli
    koliko ste vi ljudi ostrasceni. Stvarno ne razumem sto toliko branite demokratsku stranku. sta nam je ona donela? inace nisam simpatizer nikakve stranke

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti