GSP: Bivši direktor slupao službenu škodu

Bivši direktor GSP-a, Milan Balać, danas je u krugu ove firme napravio manji saobraćajni incident.
Donedavni direktor Gradskog saobraćajnog preduzeća, Milan Balać, danas je u krugu ove firme napravio manji saobraćajni incident, saznaje 021.

On je vozeći u rikverc svoj privatni bmw x5, istovremeno i telefonirajući, nehatom udario u parkiranu škodu superb u vlasništvu GSP-a.

Na oba automobila oštećena je limarija i oni su vrlo brzo odvezeni iz kruga preduzeća. Interesantno je da je ova škoda kupljena upravo tokom mandata Balaća.

Inače, njegov komentar danas nismo uspeli da dobijemo jer je mu je telefon isključen. S druge strane, iz GSP-a potvrđuju da je došlo do ovog manjeg saobraćajnog incidenta, ali da je šteta neznatna i da će, ukoliko bude bilo potrebno, troškove sanacije štete na škodi, snositi sam Balać, na njegovu sopstvenu inicijativu.

Milan Balać (DSS) je nedavno direktorsku fotelju u GSP-u zamenio direktorskom pozicijom u Spensu, a nakon što su novosadski naprednjaci napravili novi koalicioni dogovor sa svojim političkim partnerima i potom preuzeli većinu rukovodećih mesta u gradskim preduzećima.

  • Cia snajka

    01.08.2014 19:12
    Ja bih mu proverio diplomu ;)
  • Nataša

    01.08.2014 19:02
    Jel može da prođe nedelju dana a da ne vidimo ovog glavonju? Čovek ima više afera nego svi ostali zajedno.
  • Aman ljudi..

    01.08.2014 17:59
    Da li je moguće da ovakvi ljudi vode JKP/JP? Gleda li neko šta rade.. Kome li je interes da ih drži i gubi političke poene, pa javnost je ogorčena od ovakvog ponašanja bahatog Balaća!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti