Novi Sad pre 4 godine dobio Komunalnu policiju

Danas je obeleženo četiri godine otkako je Novi Sad dobio Komunalnu policiju.

Danas je obeleženo četiri godine otkako je Novi Sad dobio Komunalnu policiju.

Ova služba je formirana u novembru 2010. godine, u skladu sa Zakonom o Komunalnoj policiji, u Gradskoj upravi za inspekcijske poslove.

Načelnik Komunalne policije Milan Laketić rekao je da taj Sektor, na osnovu četvorogodišnjeg iskustva sada bolje usmerava svoj rad i da se broj određenih prijava i prekršaja smanjuje, prvenstveno prevencijom.

On je dodao da je važno da se broj komunalnih policajaca, kojih trenutno zaposlenih u gradu ima 64, poveća, a s obzirom na to koliko Novi Sad ima stanovnika, neophodno je skoro duplo više komunalnih policajaca.

  • 08.11.2014 18:16
    Koliko sam ja zapazio za ove 4 godine, njihova JEDINA nadleznost je da kaznjavaju ljude koji nisu vezali svog maltezera na livadi preko puta one oznacene za vodjenje pasa. A sto na istoj lezi copor lutalica, nikom nista.

    Jednom sam ih zvao posto su neki studenti podstanari tri noci za redom lumpovali, i onda sam gledao kada ce se, i da li pojaviti. Trebalo im je sat i 15 minuta da se dovuku iz obliznjeg kafica koji je udaljen ASTRONOMSKIH 30 metara od mog ulaza...Banda lopovska neradnicka.
  • 08.11.2014 15:00
    I koji je učinak?
    Po mom mišljenju 0 (nula)!
  • 08.11.2014 11:01
    Šta oni rade?
    Od kad postoji komunalna policija, ja pokušavam da nađem odgovor na sledeće pitanje - koji problem oni mogu da reše i kako to oni pomažu građanima? Bilo koji problem koji sam imao oni nisu mogli da reše ili nije bila njihova nadležnost. Molim da ako postoji neko kome je kom. policija rešila neki problem da mi javi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti